Корзина 0
0,00 грн

Амортизатор

Позиції 1-20 з 33191

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 33191

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Справні амортизатори — запорука плавною і рівною їзди!

Амортизатор-це невеликий циліндричний механізм, наповнений газом, маслом або в'язкою рідиною, всередині якого рухається поршень на штоку. При вертикальних зсувах підвіски, гідравлічний наповнювач виходить під напором крізь поршневі отвори.

купити автомобільні амортизатори в зборі можна в нашому онлайн-магазині. Замовте товари через корзину або придбайте їх після детальної консультації з нашими менеджерами, зателефонувавши за телефонами зі сторінки контактів.

через крихітного розміру поршневих отворів і високої в'язкості внутрішнього наповнювача відбувається повільне переміщення поршня, завдяки чому виникає амортизаційний ефект. Амортизатори можуть бути з пружинами або без них.

для ремонту автомобіля можуть застосовуватися як б / у амортизатори для авто з Польщі, так і нові запчастини, куплені у офіційних постачальників.

стійки амортизатора — вище ціна, зате міцніше і надійніше

Стійка амортизатора - це вузол, що відповідає за стикування кузовної частини і коліс. Опора стійки об'єднана з демпфером (основним вузлом амортизатора) і пружинами (якщо вони є).

задні і передні стійки амортизатора служать для утримування ваги транспортного засобу, перенесення сили зчеплення з дорожнім покриттям на автомобільний кузов, підтримки необхідного розташування коліс щодо Кузовний конструкції. Стійки допомагають вирівняти кузов після нахилів, що виникають під час розгойдування авто. Завдяки високій міцності корпусу і зміцненої конструкції штока — стійка може піддаватися високим боковим навантаженням.

як передні, так і задні стійки амортизаторів можуть в рази перевищувати вартість самих амортизаторів. Це пояснюється наявністю інноваційних, високоміцних матеріалів і ускладненого, технічно опрацьованого механізму. Залежно від типу, стійки, як і амортизатори, можуть мати пружинні вузли або мати конструкцію, що не передбачає установку пружин.

Комфорт і безпека понад усе
при їзді по нерівностях відбувається амортизаційний процес. Енергія, що накопичується амортизаційною системою, перетворюється в тепло і виділяється в навколишній простір.

при пошкодженнях амортизаційної стійки або амортизаторів погіршується контроль підвіски, послаблюється ефективність пригальмовування і рульового управління, а також значно підвищується знос шин.

Не відкладайте ремонт на завтра, купуйте нові амортизатори з Польщі вже сьогодні!