Корзина 0
0,00 грн

Трансмісія

Позиції 1-20 з 916117

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 916117

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Трансмісія автомобіля - це окремі комплекси і механізми, які забезпечують максимально швидке функціонування рушійних механізмів і передають енергію від двигуна до коліс. Слово "Трансмісія" перекладається як "перенесення", "передача"або " переклад".

що ж включає в себе Трансмісія для авто? Це такі вузли машини, як:

  • зчеплення-призначене для розведення і передачі енергії від двигуна при перемиканні і старті автомобіля.
  • в авто є фрикційні диски, які управляються зчепленням механічним способом або за допомогою електроприводу.
  • коробка передач. Один з основних елементів, який дозволяє регулювати швидкість і напрямок руху машини.
  • трансексл-міст, який з'єднується з коробкою передач.
  • кардан-крутиться елемент.
  • картер-це кожух, в якому розміщена головна передача, диференціал, Півосі, шарніри кутових швидкостей, роздавальна коробка.

залежно від того, як передається енергія трансмісія може: Механічна, гідромеханічна і гідравлічна. Коробка передач буває на механічному управлінні, автоматичному управлінні і безступінчата.

автомобіль - дуже складна я система, яка працює в комплексі всіх видів і систем. Іноді машині необхідні нові запчастини для трансмісій і ремонт для того, щоб машина повністю не вийшла з ладу. Тому потрібно прислухатися до роботи всіх механізмів і агрегатів трансмісії.

  1. При порушенні роботи машина може сіпатися при старті з'являтися скрип і гул, скрегіт при нейтральній передачі, чуються клацання і шум.
  2. Для того, щоб переключити передачу потрібно докласти чималих зусиль.
  3. Педаль зчеплення скрипить не слухається.
  4. в салоні чути запах масла.
  5. на панелі засвітилася лампочка:"перевірити мотор".

Якщо є хоча б один з цих сигналів, то необхідно звернутися в ремонтну майстерню і купити запчастини трансмісії з доставкою з Польщі в Україну.< br>нові та БУ деталі для трансмісії вашого авто придбати можна на зручному сайті, не виходячи з дому. Компанія, яка займається постачанням оригінальних запчастин для будь-якого автомобіля, запропонує оригінальні запчастини від виробника.< br>Запчастини трансмісії автомобіля коштують не дорого. Іноді краще їх замінити, ніж потім повністю міняти всю ходову систему.
Ви вже вирішили купити нові і БУ деталі трансмісії механізмів для автомобіля? Ми з радістю запропонуємо демократичні ціни для будь-якого автомобіля.