Корзина 0
0,00 грн

Гальмівна система

Позиції 1-20 з 661854

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 661854

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Сучасні гальмівні системи автомобіля відрізняються своєю підвищеною функціональністю і здатністю витримувати різні типи навантажень. Більшість легкових моделей зараз оснащені двома передніми гальмами дискового типу і барабанними гальмами на задні колеса. Подібні елементи відмінно зарекомендували себе і в вантажному транспорті. Кожна система потребує реалізації своєчасного технічного обслуговування. При зносі комплектуючих потрібно виконати їх заміну.

підібрати запчастини гальмівної системи для авто можна в залежності від марки ТЗ, конкретної моделі і року випуску, типу гальма і приводу (Механічна, пневматична, гідравлічна, комбінована). Спеціалізований інтернет-магазин пропонує великий вибір подібних комплектуючих з доставкою в будь-який український регіон. На всі елементи діє тривала гарантія.

асортимент доступних запасних частин

пристрій гальмівної системи включає в себе різні деталі. Сюди увійшли супорти, в пазах яких встановлюються гальмівні циліндри, спеціальні гальмівні диски, барабани, колодки і доповнення до них (фрикційні накладки). Керуючі елементи гальмівного механізму відрізняються своєю підвищеною надійністю і функціональністю. Вона справляється з істотними механічними навантаженнями.

Деталі гальмівної системи купити в Україні онлайн варто за рахунок наступних переваг:

  • великий асортимент елементів гальмівної системи за привабливою собівартістю;
  • гнучкі умови оформлення послуг доставки;
  • відправка в регіони Новою поштою та кур'єрськими службами;
  • швидка допомога фахівця з різних питань;
  • періодичні оновлення доступного асортименту.

як вигідно купити запчастини гальмівної частини?

Оформити замовлення можливо за допомогою зручного онлайн каталогу, в якому наведено детальний огляд всіх технічних характеристик.  < /span>Менеджер завжди готовий запропонувати персональну підтримку при необхідності по телефону і онлайн.