Корзина 0
0,00 грн

Склоочисники та омивачі

Позиції 1-20 з 211672

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 211672

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Система очищення скла важлива деталь автомобіля

Невід'ємною частиною кожного автомобіля є система очищення скла. Її складають численні механізми. Система очищення автомобілів включає наступні деталі:

  • склоочисник, щітка для нього і гума;
  • Двигун склоочисника;
  • Важіль;
  • < Li>Водний насос омивача;
  • розпилювач води, який призначений для очищення або розпилювач омивача.

Щітка для двірників буває літньої і зимової. Більшість зимових варіантів є зачохленими, механізм важеля і шарнірів не промерзає, завдяки чому такі двірники справляються з роботою і при снігопадах.

справність системи очищення вкрай важлива, так як при виході з ладу управління машиною ускладнюється. Очищення скла безпосередньо залежить від стану двірників і якості склоочисника. Останній варто міняти при перших появи на склі розлучень або скрипу в процесі роботи.

купуючи щітки для склоочисника варто переконатися у відповідності їх з механізмом кріплення конкретному автомобілю. Важливе значення також має довжина, зазначена на упаковці. Варто переконатися і в наявності перехідників. Важливе значення мають всі деталі системи склоочисника лобового скла.

якісний склоочисник - гарантія справної роботи системи

просто вода не може впоратися з очищенням від жиру і комах. Мошки можуть стати однією з великих проблем влітку. За допомогою простої води їх неможливо змити. Замість чистого скла мошки будуть розмазані тонким шаром. Така ж проблема може бути з вихлопними газами, маслом і кіптявою. Щоб цього уникнути найкраще придбати якісний склоомивач. Залежно від температури замерзання вони також діляться на літні і зимові. Все для чищення вікон (стекол) авто можна придбати в нашому інтернет-магазині за дуже вигідною вартістю.