Корзина 0
0,00 грн

Датчики дощу

Позиції 1-20 з 12333

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 12333

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Автомобільний датчик дощу – дуже корисний аксесуар, плюси установки якого відчуваєш при першому ж спрацювання. Він підвищує комфорт і безпеку водіння в дощову і сніжну погоду, а також при наявності бруду. Реалізує автоуправління склоочисниками і в ряді випадків – пристроями закривання дверних стекол і люка.

як працює датчик дощу ДДА 15, 25 та інші?

цей оптико-електронний механізм встановлюється на лобове скло машини і реагує на його зволоження. Як? - Виникає логічне запитання. - Якщо установка здійснюється не зовні, а зсередини. Волога на датчик не потрапляє. Але це і не потрібно. Реакція відбувається на світло, завдяки вбудованому світлодіоду, що випускає невидиме людиною ІЧ випромінювання, і фотодатчику.

коли інфрачервоне світло виявляється на склі, відбувається його часткове відображення з подальшим поверненням на фотоелемент датчика. Далі бортовим комп'ютером визначається, скільки світла було повернуто. При мокрому вітровому склі світловідображення від його поверхні майже не здійснюється. При сухому-на фотоелемент надходить великий обсяг світла. Коли приходить сигнал про вологому склі, спрацьовують двірники. За таким принципом функціонує датчик дощу ДДА 25 як найпоширеніший, а також пристрої з іншими роз'ємами, в тому числі 15, 35, 45 і 55.

варто відзначити, що сьогодні вже є такі моделі датчиків, які досить точно обчислюють кількість вологи. І на основі цих обчислень регулюють швидкість роботи склоочисників, а також подачу омивайки.

Датчик дощу для авто: купити на all-parts.in.ua

Вашій увазі-різні моделі датчиків вологості, світла, запотівання, туману, плюс ремкомплекти для їх ремонту. Всі товари - в хорошій якості, від надійних виробників і за доступними цінами. Купуючи будь-яку автозапчастину або аксесуар для автомобіля в нашому інтернет-магазині, в тому числі розглянутий датчик, можете бути впевнені у відмінному функціоналізмі і оптимальному експлуатаційному ресурсі.< br>продаж датчиків дощу в Україні з доставкою з Європи за 2-3 дні – один з наших напрямків діяльності. Хочете замовити? Ми готові прийняти ваше замовлення без зволікань!