Корзина 0
0,00 грн

Баки для омивача

Позиції 1-20 з 36239

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 36239

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Система очищення лобового скла автомобіля включає кілька компонентів, серед яких – кришка, горловина і бачок склоомивача. Місце їх розташування - під капотом. Матеріал виготовлення-високоміцний пластик. Згодом під впливом ряду факторів як бак, так і кришка, горловина, можуть піддатися деформацій, отримати тріщини або інші пошкодження. Це актуалізує потребу купити нові якісні запчастини, які і представлені в даній рубриці каталогу.

Бачки омивача для автомобіля

є спеціальними резервуарами, в які виробляють заливку очищає рідини. Повинні бути не тільки справними, але і герметичними, адже від цього залежить стабільне функціонування системи, в цілому.

Бачок розміщується далеко від двигуна, під час плавлення. З нього йдуть трубки до форсунок, з яких в результаті рідина вибризкується на вітрове скло.< br>середній обсяг, який має бачок омивача для VW, Ford, Skoda, Jeep, Dodge,Bmw, Mercedes, Opel, Renault, Nissan та інших марок легкових автомобілів – 4 л.як вже було сказано, при виробництві найчастіше використовується пластик (високоякісні полімерні матеріали). Але в більш ранніх моделях авто все ще можна зустріти вироби з нержавійки.

< h3 style="text-align: center;">купити кришку бачка омивача

кришка являє собою запірну частину корпусу бачка. На ній є гвинтове кріплення, за допомогою якого відбувається фіксація на заливний горловині. Вищезгадана герметичність бака забезпечується, не в останню чергу, завдяки кришці.

розглянута деталь нерідко має пластикові вуздечки, що не допускають втрати рідини. У деяких моделях є носик, що полегшує заправку. Також може бути присутнім маркування, наприклад, у вигляді лійки. Популярний матеріал виготовлення-поліпропілен.

Якщо вам потрібна нова кришка бачка або сам резервуар для омивайки, ви з легкістю підберете все необхідне в інтернет-магазині AllParts. В наявності-нові оригінальні деталі і гідні аналоги. Є також б / у запчастини, що поставляються з польських розборок. Вартість всіх товарів-невисока, а терміни доставки – максимально стислі.
щоб знайти автомобільні бачки, горловини і кришки омивачів, які підійдуть вашому ТЗ, погортайте каталог, скористайтеся фільтрами або зателефонуйте менеджеру.