Корзина 0
0,00 грн

Бампер

Позиції 1-20 з 346886

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 346886

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Бампери: як вибрати і де купити?

Бампер – обов'язкова деталь будь-якого автомобіля, без якої він виглядав би неприродно. Цей елемент є своєрідним щитом, який виготовлений з високоміцного пластику. Основна функція бампера – захист складових двигуна, які видніються під нижньою частиною капота. Він запобігає пошкодженню патрубків, додаткових фар або другого радіатора. Бампер захищає авто від каменів, що відлітають, бруду, пилу і дрібного сміття – вони відштовхуються від поверхні і не залишаються всередині.

Бампери з Польщі – основні види

Заміна автомобільного бампера – завдання, яке стоїть перед багатьма молодими водіями. Вони хочуть замінити стандартну запчастину, яка давно вийшла з моди на сучасний захисний елемент. На сьогоднішній день магазин бамперів пропонує величезний вибір продукції, тому зорієнтуватися складно. Враховуючи це, пропоновані автобампери відрізняються між собою:

  • формою;
  • дизайн;
  • матеріалом.

Насамперед кожен автомобіліст звертає увагу на форму. Стандартні варіанти – нудні та банальні, тому інженерами вигадані нові цікаві рішення (наприклад, захист у формі різьбленої фігури). Часто зустрічаються машини із заниженими, аеродинамічними чи спортивними деталями. Зовні вони нагадують бампери, які встановлюються на гоночні автомобілі.

Продаж бамперів в Україні – основні переваги

У колишній конструкції бампера передбачено кілька смуг зі сталі, які пом'якшують удар у разі аварійної ситуації. Це ефективно лише за невеликих зіткнень, які трапилися на малій швидкості. Сучасна варіація бампера має вдосконалену безпружинну конструкцію, яка при ударі змінює свою форму, захищаючи двигун від пошкоджень.

Одна з основних переваг сучасних автобамперів – вага. Водії можуть купити бампер із польського розбирання із мізерно маленькою масою. Ця характеристика впливає динаміку розгону машини. Сучасні бампери мають надійні кріплення, що дозволяють міцно встановити їх на кузові.

Замовити бампер на авто в інтернет-магазині All Parts

Веб-магазин бамперів пропонує широкий асортимент виробу за доступною ціною. Спростити пошук потрібної деталі дозволяє підбір бамперів по він-коду. Клієнту потрібно скористатися відповідною опцією на сайті компанії. Для оформлення замовлення треба додати необхідний товар у кошик та підтвердити заявку. Найближчим часом з покупцем зв'яжеться менеджер компанії для узгодження деталей оплати та доставки.