Корзина 0
0,00 грн

Блок

Позиції 1-20 з 18342

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 18342

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Блок циліндрів двигуна – основа мотора, один з найбільш важливих і дорогих його компонентів. Технічно блок здійснює 2 ключові функції:

  1. виступаючи корпусної складової, використовується для розташування всіх механізмів і вузлів мотора.
  2. є базою для Місцезнаходження навісних деталей, зокрема картера і ГБЦ. Також до нього фіксується різне обладнання: стартер, генератор, КПП.

з урахуванням зазначеного функціоналу, блок обов'язково повинен бути міцним, зносостійким і надійним, щоб витримувати весь комплекс майбутніх в ході експлуатації навантажень.

Блок циліндрів: конструкція і матеріали

Форма, розміри і конструктивні особливості у різних блоків циліндрів можуть мати деякі відмінності. Все залежить від моделі авто, параметрів, закладених виробником. На блок циліндрів в зборі, на його зовнішній вигляд і параметри, безпосередньо впливають встановлюються деталі і кріпиться навісне обладнання.

найчастіше блоки циліндрів двигуна виробляються з таких матеріалів:

  • чавун (зазвичай легований, з додаванням хрому або нікелю). Традиційно використовується при виготовленні блоків. Примітний значними характеристиками міцності структури, низьким коефіцієнтом тертя, зниженою чутливістю до високих робочих температур. Єдиний мінус-велика вага, що відбивається на динамічних властивостях легкової машини;
  • алюміній. Легкий і краще, в порівнянні з чавуном, охолоджується. Але є нюанси з підбором матеріалу циліндрів;
  • магнієвий сплав. Твердий, як чавун, і легкий, як алюміній.

але, і ціна на блок з магнієвого сплаву відповідна.

купити блок двигуна з польського розбирання в Україні

якщо вам знадобилася така запчастина... якщо хочете купити блок хорошої якості, за доступною ціною і, що взагалі не обговорюється, з повною відповідністю характеристикам автомобіля, вибирайте з каталогу AllParts. У нас є як блоки в зборі, так і окремі комплектуючі, які можуть знадобитися для установки. Кожна деталь проходить ретельний контроль якості. Ціни на весь асортимент – в оптимальному діапазоні.

ви можете замовити новий блок циліндрів Сузукі, Ауді, Бмв, Мерседес, Рено, Пежо, Додж і для інших марок автомобілів. Наші менеджери завжди готові допомогти з вибором. Доставка автозапчастин по Україні-в мінімальні терміни.