Корзина 0
0,00 грн

Датчики положення колінчастого вала

Позиції 1-20 з 18924

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 18924

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Ви потрапили в каталог датчиків коленвала, де маєте можливість вибрати підходящу за всіма параметрами деталь.

Датчик положення колінчастого вала, він же-датчик обертів коленвала або синхронізації (скорочено – ДПКВ) – це пристрій з системи управління силовими агрегатами транспортного засобу. Місце розташування-низ блоку циліндрів двигуна недалеко від вінця маховика. В основі конструкції-магніт і котушка.

< H3 style="text-align: center;">функціональне призначення

на нашому сайті ви зможете купити датчик положення колінчастого вала, який буде відмінно виконувати свою роботу. Призначення даної деталі не можна недооцінювати. Вона синхронізує управління двома взаємопов'язаними системами: запалювання і уприскування. Отримуючи певні сигнали від датчика, система управління двигуном задіє їх для установки цілого ряду показників:

  • обсяги паливного матеріалу, що впорскується;
  • початок подачі палива;
  • момент запалювання (у випадку з бензиновими моторами);
  • кут повертання распредвала при розподілі газу;
  • час пуску клапана адсорбера, коли функціонує система, що ловить бензинові пари.

Якщо ДПКВ стане несправним, відбудеться зупинка двигуна, запустити його знову не вийде. Виникне потреба купити датчик положення коленвала, ціна якого на нашому ресурсі вас обов'язково порадує.
причини і ознаки виходу з ладу датчика коленвала < br>Датчик оборотів колінчастого вала може зламатися з різних причин. Це, перш за все, короткі замикання всередині або в кабелі, розриви на кабельних ділянках. Це також негативні механічні дії на зубчастий диск і виникнення кулі бруду з стертого металу.

ознаки, за якими можна встановити несправність датчика:

  • двигун відключився або зупинився;
  • виникли пускові нюанси;
  • зберігся код помилки.

вартість датчика коленвала

дізнатися, скільки коштує необхідний Вам ДПКВ, можна онлайн і по телефону. Товари в каталозі представлені з цінами, так що вам буде нескладно зорієнтуватися, що до чого. Однак, якщо залишаться найменші питання, найкраще зателефонувати нам за контактним номером і уточнити ціну, наявність, характеристики та ін тобто все, що важливо знати перед покупкою.

звертайтеся-допоможемо підібрати датчик коленвала по вІн-коду і організуємо швидку доставку по Україні.