Корзина 0
0,00 грн

Шини для авто 4X4 / SUV

Шини для авто 4X4 / SUV

Позиції 1-20 з 6338

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 6338

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Шини для автомобілів 4x4 в каталозі All-Parts

Автошини 4х4 можна порівняти із відчуттям свободи. Немає жодних рамок та обмежень – усі перешкоди на шляху долаються миттєво. Однак, свобода під час поїздки будь-якої миті може стати анархією, а під час їзди потрібна стабільність. Саме тому гума для позашляховиків із доставкою з Польщі має підбиратися особливо ретельно.

Грязьові шини 4х4 – типи покришок за умовами експлуатації

Залежно від характеру використання гуми для джипів 4х4 представлено в кількох варіаціях:

  • бездоріжжя: територія, де дорожнє полотно – все, крім самої дороги;
  • міський комфорт: шини з маркуванням HP, які підходять для пересування містом;
  • універсальний вигляд: з позначенням HT – для їзди шосе або ґрунтовкою;
  • «всюдихідний» тип: на таких покришках можна їхати, куди очі дивляться (маркування MT).

Іноді гума 4х4 недорого коштує, але відрізняється сезонністю. Бувають всесезонні колеса, що підходять для цілорічної експлуатації на повнопривідних автомобілях. Вони характеризуються універсальною структурою протектора, яка забезпечує безпечну їзду будь-яким дорожнім покриттям. Також окремо виділяють покришки для літа чи зими. Всі ці характеристики вказані в описі товару, тому замовник легко зорієнтується у асортименті.

Купити нові та БУ шини 4х4 недорого можна в нашому магазині

Сьогодні грязьова гума для позашляховиків 4х4 продається в інтернет-магазині. Тому оформити замовлення можна навіть не залишаючи стін будинку. Достатньо перейти на сайт компанії, вибрати відповідний тип покришок та сформувати замовлення. В електронному каталозі представлені актуальні ціни на продукцію.

Щоб купити покришки 4х4, необхідно додати відповідний виріб у кошик. Далі слід зайнятися оформленням замовлення. У спеціальній формі слід зазначити персональні дані, потім підтвердити створення заявки. Після цього протягом одного-двох днів покупцю зателефонує менеджер магазину. Це необхідно для узгодження способу оплати та варіанта доставки.

В онлайн-магазині передбачено кілька варіантів оплати:

  • банківський переказ за заданими реквізитами;
  • накладений платіж;
  • перерахування грошей на картку банку;
  • внесення коштів онлайн на сайті.

Будь-який із перерахованих способів повністю безпечний і не несе для клієнта жодних фінансових ризиків. Доставка продукції здійснюється провідними транспортними компаніями територією України в обумовлені терміни.