Корзина 0
0,00 грн

Каталізатор

Позиції 1-20 з 22533

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 22533

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Каталізатори: що це? 

Каталізатор – одна із складових частин вихлопної системи автомобіля, яка розташована після або на приймальній трубі. Він перетворює шкідливий вихлоп на більш безпечний склад перед викидом у довкілля. Універсальні каталізатори дбають про те, щоб в атмосферу надходило якнайменше окису вуглецю та інших хімічних сполук, що завдає шкоди здоров'ю людини.

Конструкція автомобільного каталізатора

Щоб автомобільні каталізатори купити, потрібно грамотно підійти до процесу вибору. Насамперед потрібно вивчити конструкцію цієї запчастини. До основних складових відносяться:

  • оболонка з нержавіючої сталі;
  • ізолятор м'якого типу;
  • соти, на які нанесений шар дорогоцінних металів;
  • датчик, який вимірює склад відпрацьованих газів.

Виконуючи підбір автомобільних каталізаторів онлайн, потрібно враховувати, що цей пристрій складається із сталевих або керамічних стільників. Другий варіант виробів доступніший за ціною. Але його головний недолік - крихкість, яка викликає обсипання сотень при ударі.

Ознаки виходу з ладу каталізатора

Новий каталізатор з доставкою з Польщі для всіх марок авто настав час купувати, якщо старий став непридатним. Зазвичай ресурс очищувача вихлопних газів розрахований на 100-150 тисяч кілометрів пробігу. Це дорівнює 3-7 років експлуатації машини. Через вигоряння каталітичного покриття сотів погіршується якість вихлопу. У таких випадках на панелі автомобіля світиться індикатор поломки Check.

Тривалість експлуатації каталізатора залежить від кількох факторів, серед яких ключовими є:

  • умови експлуатації машини;
  • якість палива, що заправляється;
  • зламання двигуна.

Про те, що деталь зламалася і настав час купити авто каталізатор недорого говорять певні ознаки. Серед них характерні шуми в районі випускного колектора. Машина гірше набирає швидкість під час розгону. Через надмірно забруднений каталізатор блокується запуск мотора. Також може початися необґрунтоване зростання витрат палива.

Купити новий каталізатор в інтернет-магазині

На нашому сайті можна замовити автозапчастину високої якості. Дізнатися про актуальну вартість каталітичного нейтралізатора можна в електронному каталозі. При виборі варто враховувати модель авто. Якщо є проблеми з вибором, можна звернутися до онлайн-консультанта магазину. Він із задоволенням підбере відповідну деталь.