Компресори кондиціонера

Позиції 1-20 з 57852

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку
  1. 12040-00308 - HYUNDAI KIA 12040-00308 КОМПРЕСОР
    9015,00  грн
    Стан: Відновлений Виробник: Inny (DOOWON) Номер каталогу: 12040-00308

Позиції 1-20 з 57852

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Компресор автомобільного кондиціонера – один з основних компонентів системи кондиціонування, забезпечує комфортний мікроклімат в салоні авто. У його функціональних обов'язках-нагнітання і кругова прокачування хладону. Ключові конструктивні елементи: електромагнітна муфта і помпа. Затискний механізм комплектується металевим шківом.

Автокомпресори кондиціонерів: види

у сучасних автомобілях можлива установка трьох видів автокомпресорів:

  1. спіральні. Використовуються при електричному приводі. Складаються зі стаціонарної і обертається спіралей, вставлених одна в іншу. Ціна даного різновиду порівняно висока, але цілком виправдана переліком переваг: незначними розмірами і вагою, низьким шумоуровнем, можливістю функціонування при непрацюючому моторі.
  2. < Li>поршневі. Діють за рахунок обертання приводу електричного двигуна. Бувають різноступінчатими, в залежності від числа поршнів.
  3. Роторні. Застосовуються в низькопотужних системах. В ході обертання гвинтів реалізується всмоктування, холодоагент стискається. Робочий тиск і пусковий струм – невисокі.гідність – хороша придатність до ремонту.

компресор до авто кондиціонеру: можливі несправності

розглянуті Компресори досить надійні і довговічні. Найчастіше виходять з ладу нескоро, через природного зносу. Але іноді до передчасних поломок може привести ряд причин, наприклад, невідповідні обсяги холодоагенту (занадто великі або недостатні), його циркуляція з порушеннями, пошкоджений вентилятор, забруднений конденсатор і ін.

Неполадки, які можуть актуалізувати необхідність купити Компресор кондиціонера Ford, Mercedes, Skoda, Volvo, Audi, Renault або авто іншої марки, такі:

  • зношені підшипники, що провокують збільшені навантаження на котушку;
  • руйнування в муфті, що призводять до перегріву;
  • деформувався корпус через механічного впливу або розгерметизації;
  • пошкоджені через витік хладону корпус, прокладка або інша деталь;
  • скупчення бруду в конденсорі, а так неналежний теплообмін і занадто високий тиск в системі;
  • зношена Поршнева група, до чого призводить застосування низькоякісного масла.

Якщо повітря не охолоджується ,як слід, на корпусі присутні патьоки масла, у вимкненому стані відчувається гул, а при роботі компресор бурчить і тріщить, швидше за все, пора купити нову деталь. Зробити це можна прямо зараз в нашому інтернет-магазині.

замовити Автомобільний компресор кондиціонера в AllParts

пропонуємо великий асортимент запчастин даної категорії. Є оригінали і аналоги – все від надійних виробників. Можете вибрати як нову автодеталь, так і б/у, регенеровану або з ушкодженнями. Ціни - в широкому діапазоні.
щоб купити Компресор для кондиціонера з доставкою з Польщі, зв'яжіться з нашим менеджером. Швидкий підбір і поставка в стислі терміни гарантовані.