Корзина 0
0,00 грн

Кожухи двигуна

Позиції 1-20 з 87132

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 87132

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Захист двигуна авто – потрібний чи ні? Питання, яке часто виникає при покупці автомобіля, а після – і під час його експлуатації. Відразу відзначимо, що є як противники, так і прихильники цього технічного компонента. Перші (а це зазвичай виробники) пояснюють свою точку зору розробкою конструкції ТЗ таким чином, що немає потреби в додаткових елементах, що без кожуха при зіткненні двигун відпадає у напрямку до салону, а не в нього. Однак, зворотне, мовляв, ця деталь заважає роботі силового агрегату, вони довести не можуть. Водночас захист двигуна для автомобіля виконує важливі функції, спростувати які не можна.

Навіщо захищати картер?

Картер - це компонент двигуна, в якому знаходиться моторне масло. Його піддон розташовується на найнижчому рівні, найближче до дорожньої поверхні. Камені, вибоїни та інші неприємності небезпечні саме для цієї частини. Важливість захисту двигуна автомобіля полягає саме в тому, щоб унеможливити пошкодження картера. Адже будь-яке з них здатне погано позначитися на роботі масляного насоса, спровокувати низький тиск олії в системі або її витік крізь тріщини. Як результат – перегрів двигуна та актуальність капремонту. А це складно, довго та дорого.

Нерозумно подібне допустити, тим більше, що наш магазин захисту картера дозволяє запобігти подібному за дві секунди. Великий вибір якісних запчастин – до ваших послуг. Забезпечте надійний захист двигуна сьогодні – не турбуйтеся про його захищеність завтра.

Купити захист двигуна для BMW, Audi, Mercedes, Dodge, Jeep, Citroen

Погортавши сторінки каталогу або скориставшись фільтром, ви переконаєтеся, що у нас є пропозиції цієї групи до різних автомобілів, деталі від різних виробників. Є нижні та верхні елементи, а також монтажні складові. Багато нових та вживаних запчастин у відмінній якості та належному функціоналізмі. Одним словом, у продажу є захист двигуна на будь-які авто та за будь-якими запитами. Підібрати необхідне не складе труднощів. Якщо у вас виникли питання або потрібна консультативна допомога, звертайтеся. Наш ресурс – надійний сайт захисту двигуна, який обов'язково прийде на допомогу з вибором та постачанням усіх необхідних автомобільних запчастин.