Корзина 0
0,00 грн

Лямбда-зонди

Позиції 1-20 з 34386

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 34386

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Лямбда-зондами іменуються кисневі датчики, за допомогою яких здійснюється вимірювання точного рівня кисню в газах, відпрацьованих мотором і газотурбиной. Іншими словами, реалізується оцінка обсягів незгорілого палива або кисню в продуктах згоряння. Для чого це необхідно? Для забезпечення оптимальної і повноцінної роботи двигуна транспортного засобу. Також це може використовуватися для нормалізації функціонування каталітичного нейтралізатора, який потрібен для фільтрації вихлопних газів.

Лямбда-зонди для авто: які бувають?

є пара варіантів кисневих датчиків, що відрізняються використовуваним робочим матеріалом.

перший заснований на двоокису цирконію. Виробляє виміри тільки при t 300-400 ℃. Може комплектуватися спец. внутрішньою деталлю нагріву, яка вимушено збільшує терморежим. Поверх такої датчик кисню (лямбда-зонд) передбачає оксидо-ітрієвий шар і невелике нашарування електродів з провідником з платини.
в основі другого-діоксид титану. Цей різновид передбачає здатність до зміни опору, згідно з обсягами кисню у вихлопних газах. Відмінна риса-вельми непросте будова.

чому датчик кисню виходить з ладу і чим це погано?

розглянутий датчик - один з найбільш легкоуязвімих в автомобілі. До його поломки можуть привести:

  • застосування низькоякісного палива;
  • погані поршневі Кільця;
  • пропуски займання в системі запалювання.

в результаті електронний бо транслює середні дані для наповнення ТВЗ, що часто характеризується малоефективністю. Підвищується топліворасход, знижується потужність двигуна, вихлопи втрачають якість, функціонування мотора відбувається перебійно, швидкісні параметри при розгоні зменшуються. Щоб всі перераховані негативи прибрати, слід встановити новий універсальний лямбда-зонд. Пошкоджений забирається. Новий якісний і справний встановлюється взамін. І проблема вирішена.

датчики лямбда-зонд від AllParts

якщо для вас актуально придбання даної Автозапчастини, ви потрапили за адресою. AllParts-постачальник автомобільних деталей, який радує величезною різноманітністю, беззаперечною якістю і доступними цінами. У нас універсальний лямбда-зонд купитьможно легко і швидко, оформивши заявку через сайт або в телефонному режимі. Доставка по Україні – транспортними службами. В м. Луцьк можливий самовивіз. Оплата-будь-яким зручним способом, за погодженням в кожному конкретному випадку.
За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами.