Корзина 0
0,00 грн

Капот

Позиції 1-20 з 221046

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 221046

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Капоти: як вибрати і де купити?

Автомобільні капоти – це кузовні деталі, які розташовані у передній частині машини. Їхня роль – захист двигуна та інших пристроїв від зовнішніх факторів. На жаль, внаслідок аварій на дорогах капот виходить з ладу найчастіше. Відремонтувати цю запчастину складніше, ніж підібрати капот, пофарбований у колір вашого автомобіля на замовлення.

Ключові функції капотів для авто

Уявити автомобіль без капота неможливо. Ця запчастина виконує чотири важливі функції:

  • пом'якшує удар при лобовій аварії;
  • захищає деталі моторного відсіку;
  • зменшує рівень шуму;
  • відповідає за аеродинаміку.

Капоти недорого під фарбування – це металеві листи конкретної форми, які прикріплюються до кузова спеціальними петлями. Відкривається кришка дистанційно за допомогою відповідної кнопки із салону авто, а закривається – за допомогою клацання. Підібрати капот для машини онлайн - серйозне та відповідальне питання. Одне з ключових питань, з яким треба буде визначитися автомобілісту, – матеріал виготовлення.

З чого виробляються капоти

Автомобільна промисловість швидко розвивається, включаючи сферу виготовлення капотів. Кількість матеріалів для виробництва цієї деталі також розширюється. На сьогоднішній день купити б/в капоти з Польщі з доставкою в Україну, виготовлені з:

  • надміцної сталі;
  • алюмінію;
  • карбону;
  • склопластика.

У кожного з перерахованих матеріалів є свої плюси та мінуси. Найменше схильні до процесу корозії сталеві деталі – луджені або оцинковані. Вони відрізняються міцністю та довговічністю. Тонкі та легкі капоти виготовляються із алюмінію. Вони підходять для любителів їзди на високій швидкості.

Надлегкими є капоти з карбону. Їхній головний недолік – висока вартість. Аналогом карбону є склопластик. Порівняно зі сталлю цей матеріал утричі легший, тому підходить для бюджетного тюнінгу. Але в той же час вартість склопластику набагато нижча, ніж у карбону.

Покупка капота недорого в магазині All Parts

В інтернет-магазині можна купити капот у колір за доступною ціною. На сайті компанії представлений повний товарний асортимент, у якому всі запчастини – оригінальні та якісні. Замовлення виробів здійснюється через кошик онлайн-магазину або у телефонному режимі. При необхідності можна уточнити у менеджера питання щодо замовлення капотів для авто, що цікавлять.