Натягувачі клинового ременя

Позиції 1-20 з 36298

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 36298

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Потрібен натягувач ременя приводного (клинового)? У цій рубриці ви зможете вибрати запчастину, що відповідає всім вимогам. Це стосується і технічних характеристик, і функціональних особливостей, і, звичайно, ціни. Широкий асортимент дозволить задовольнити будь-які потреби та запити.

Натягувач приводного ременя: призначення та основні параметри

Розглянуті автомобільні деталі призначені для реалізації ефективного функціонування ремінної передачі. Коли забезпечено оптимальне натяг ременя, це позитивно позначається на генераторі та насосі, зокрема на їхньому експлуатаційному періоді. Разом з тим, якщо натягувач неякісний або встановлений не так, як треба, даються взнаки проковзання ременя, які можуть спровокувати його передчасний вихід з ладу. Це зазвичай відбувається, коли натяжка слабка. Коли вона надмірна, ремені розтягуються і передчасно зношуються.

Іншими словами, завдання натяжного пристрою - робити так, щоб натяг клинового або поліклінового ременя (відрізняються висотою профілю та кількома поздовжніми клинами) було правильним. Також вони мають демпфувати вібрації ременя при зміні навантажень на мотор і додаткові технічні ділянки. Завдання ваше – вибрати та встановити якісний натягувач, причому забезпечивши оптимальний ступінь натягу.

Виглядають натягувачі для клинових ременів як ролики, робоча поверхня яких може бути створена із пластику, металу або поліестеру. Їхня конструкція проста, як і принцип роботи. А ось призначення, як ми з вами вже з'ясували, важливе. Тож до купівлі нової деталі слід поставитися з усією відповідальністю.

Підбирати натягувачі клинового ременя швидко і надійно

На нашому ресурсі придбання автозапчастин займає мінімум часу та сил, а також супроводжується доступністю та надійністю. Кожному клієнту гарантуємо вказані переваги. Також, якщо необхідно, допомагаємо з вибором, консультуємо та організовуємо доставку по Україні в кращому вигляді. Хочете купити натягувач поліклінового ременя або клинового так, щоб залишитися задоволеними всіма аспектами придбання? Робіть замовлення в інтернет-магазині AllParts!