Корзина 0
0,00 грн

Передні фари

Позиції 1-20 з 271548

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 271548

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Передні фари являють собою дуже вразливу частина конструкції автомобіля, яка нерідко піддається різноманітним пошкоджень механічного характеру. Навіть сучасні моделі підвищеної міцності, як правило, погано переносять навіть незначні зіткнення з камінням або іншими транспортними засобами. Тому заміна даного елемента конструкції являє собою неминуче явище, з яким рано чи пізно доведеться зіткнутися кожному автомобілісту.

проблеми ціни та якості

на даний момент продаж передніх фар для авто являє собою досить затребувану і популярну послугу на вітчизняному просторі, проте більшість магазинів не можуть запропонувати своїм клієнтам лояльні ціни на популярні моделі автомобільних фар. Більш того, багато закладів пропонують своїм клієнтам неоригінальну продукцію за ціною продукції відомих і популярних виробників.

Наша компанія пропонує відвідувачам порталу придбати оригінальні передні фари з польських розборок за досить помірні кошти. У нашому каталозі представлені тільки ті фари, які уникли будь-яких значних пошкоджень і можуть похвалитися істотним запасом експлуатаційного ресурсу.

лояльні ціни та висока якість

клієнти, які купують передні фари для машини з доставкою з Польщі в Україну з каталогу нашого порталу, отримують високоякісні і гранично надійні система за досить незначну суму. Тільки на сторінках нашого сайту можна знайти оригінальні системи, які коштують дешевше, ніж низькоякісні аналогові вироби від сумнівних китайських виробників.

на сторінках порталу можна купити передню ліву фару окремо від решти конструкції системи, що буде коштувати помітно дешевше, ніж придбання повноцінної нової системи. Не секрет, що сучасні системи можуть продовжувати працювати навіть при заміні будь-якого окремого компонента, тому на сторінках нашого порталу присутня права фара для авто в якості окремого недорого товару.

Наша компанія прагне постійно розширювати асортимент продукції доступною для відвідувачів порталу, вже зараз в нашому каталозі можна знайти фари передні для BMW, Ауді, Фольксваген, Jeep, Сітроен, Рено, Мерседес, а так само продукцію для інших популярних моделей.