Корзина 0
0,00 грн

Підсилювачі бампера передні

Позиції 1-20 з 54396

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 54396

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Важливо забезпечити максимальний захист кузова при сильних механічних впливах, вібрації. Саме тому виробники і створюють підсилювач переднього бампера - мініатюрну, але міцну деталь. Роблять її з надміцного пластика або металу.

на що здатний якісний підсилювач

він добре стримує удари. Не можна сказати, що металеві аналоги є однозначно лідируючими, хоча така ситуація була актуальна ще кілька десятиліть тому. Але сьогодні можна купити підсилювач бампера в Україні з доставкою з Польщі, який теж відповідає всім необхідним характеристикам, створюється з пластика, пінопласту, з наповнювачами амортизуючого типу. Це дозволяє значно знизити енергію удару, тобто розсіяти її в просторі. Вдасться купити такі пристосування відносно недорого. Якісний ударопоглотитель бампера має такі особливості:

  • він значно знижує рівень травматизму, що було з'ясовано при проведенні краш-тестів.
  • Якщо подивитися в каталог, то можна знайти відбійник бампера і інші супутні елементи. Але треба правильно підібрати, ввівши базову інформацію про транспортний засіб.
  • як правило, досить буде ввести марку машини, модель, Рік випуску, і тоді система автоматично запропонує максимально відповідні результати відповідно до запиту.
< H3 align="CENTER">безпечне водіння для всіх

Не варто недооцінювати тримач бампера, оскільки саме від нього багато в чому залежить комфорт і надійність переміщення. У деяких конструкціях всередині передбачені осередки, що дозволяє рівномірно розсіювати силу удару.

на численні переваги можна розраховувати тільки при покупці якісної продукції, а також при дотриманні рекомендацій при установці. В такому випадку Підсилювач під бампером прослужить довго, забезпечить безпечний рівень водіння. Як правило, демонтувати, встановити нову деталь не складе труднощів, але в будь-якому випадку краще робити це в спеціалізованих центрах.

у каталогах найчастіше людей цікавить підсилювач переднього бампера Suzuki, Audi, BMW, Mercedes, Chevrolet, Jeep і деяких інших популярних авто. Якщо продукція оригінальна, то на неї поширюється гарантія від виробника. В наявності повинні бути супровідні документи. Є і фото, що дозволять наочно оцінити майбутню покупку.