Повні турбокомпресори

Позиції 1-20 з 43897

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку
  1. 76155 A6420901480 A6420900280 - Турбіна MERCEDES E Class 3.0 W211 224KM
    14700,00  грн
    Стан: Відновлений Виробник: Garrett Номер каталогу: 76155 A6420901480 A6420900280

Позиції 1-20 з 43897

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Турбокомпресори: де купити?

Турбокомпресор – це спеціальний пристрій в автомобілі, який збільшує потужність двигуна за рахунок посилення повітряного потоку. Перед тим як купити турбокомпресор автомобільний, бажано вивчити принцип його дії. Спочатку в мотор потрапляє паливно-повітряна суміш, яка після згоряння направляється у вихлопну трубу. Виходячи з двигуна, гази, що згоряються, розкручують крильчатки. В результаті цього в двигун потрапляє збільшений повітряний потік, що підвищує потужність. Для надходження в мотор більшої кількості повітря потрібно більше палива.

Конструкція турбіни авто


Автомобільний турбокомпресор підвищує коефіцієнт корисної дії двигуна за рахунок збільшення його вихідної потужності. Пристрій складається з турбіни та компресора, об'єднаних валом. Турбокомпресор функціонує за рахунок вихлопних газів, що надходять з двигуна.

На роботу агрегату впливають стан таких складових автомобіля:

  • вихлопна система;
  • механізм забору та нагнітання повітря;
  • мастильна система;
  • управління двигуном з електрокомпонентами;
  • охолоджувальна система (не завжди).

Пропоновані турбокомпресори перед надходженням у реалізацію проходять ряд випробувань, що дозволяють визначити їхню продуктивність і надійність. Турбіни для авто можна купити оригінального виробництва з польських розбірок. Це означає, що обробка поверхні та внутрішні матеріали суворо відповідають стандартам галузі, які висуваються до справжніх деталей від виробника.

Переваги турбін


Крім оригінальної якості, електротурбіна на авто купити можна, отримавши такі вигоди:

  • висока продуктивність;
  • довговічність та хороші експлуатаційні характеристики;
  • простість встановлення;
  • оптимізована конструкція.

Важливо відзначити, що сьогодні турбодвигуни встановлюються не лише на гоночні авто, а й на звичайні легкові автомобілі. Мотор з турбокомпресором може бути і у вантажівках, і в тягачах. Ці пристрої необхідні всім транспортним засобам, у яких потрібно підвищити потужність двигуна.

Продаж та підбір турбокомпресорів за VIN-кодом

У нашому онлайн-магазині можна купити автомобільні турбіни в Україні з доставкою з Польщі. Продукція європейського зразка відрізняється високою якістю, але при цьому доступна за вартістю. На турбіну для авто ціна представлена ​​на сайті магазину. Співробітники відділу продажів стежать за тим, щоб замовникам завжди була доступна актуальна інформація щодо товарного асортименту.