Корзина 0
0,00 грн

Розширювальні баки

Позиції 1-20 з 31429

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 31429

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Як вибрати розширювальний бачок авто на All-Parts

Після запуску двигун нагрівається. Щоб уникнути поломок двигуна при нагріванні, потрібно купити розширювальний бачок системи охолодження. Далі необхідно регулярно моніторити його стан, щоб уникнути несправності. Інакше мотор, радіатор або інші запчастини можуть вийти з ладу. Раніше у системах охолодження транспортних засобів застосовувалася дистильована вода. На сьогоднішній день продаж розширювальних бачків здійснюється для наповнення тосолом або антифризом – це часто використовувані охолоджувальні рідини.

Купити бачок для антифризу – специфіка конструкції

Бак є пластиковою ємністю, на якій прикріплений датчик. Він чутливий до підвищення/зниження кількості охолоджуючої рідини. Бачок тосолу на бічній стінці корпусу містить шкалу. Вона призначена для того, щоб моніторити відповідність рідини, що залишилася, нормальному значенню. Якщо цієї умови не дотримується, потрібно шукати поломку. Можливо, потрібно придбати бачок охолоджуючої рідини та виконати заміну пошкодженого елемента.

На баку є кришка, яка забезпечує герметичність деталі. На ній передбачено гумове кріплення та пружинне кільце. Коли двигун стартує та поступово нагрівається, відбувається зростання тиску антифризу або тосолу. При досягненні певного значення проводиться відкриття випускного клапана. Якщо тиск знижується, процес відбувається у зворотному порядку.

Часті поломки бачка для охолоджувальної рідини

Бачок для антифризу з доставкою з Польщі в Україну варто замовити, коли є одна з можливих поломок, а саме:

  • зменшення рівня тосолу/антифризу;
  • потіки охолоджуючої рідини на корпусі;
  • надмірне нагрівання двигуна.

Перелічені проблеми можуть виникнути, якщо потік клапан. Як правило, сам бачок замінюється рідко. Найчастіше змінюються патрубки, що йдуть до пристрою. Згодом вони можуть розтріскуватися, внаслідок чого відбувається розгерметизація корпусу пристрою, що сприяє підвищеному пароутворенню та створенню повітряних пробок.

Замовлення розширювального бачка авто

Придбати деталь можна у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною. В наявності представлена якісна продукція, виготовлена надійними компаніями. В електронному каталозі можна підібрати антифриз бачок з датчиком по він-коду. На сайті вказано актуальні ціни на товар. При необхідності можна поставити онлайн-консультанту питання, що цікавлять, з приводу замовлення розширювального бачка авто.