Корзина 0
0,00 грн

Решітки радіаторів

Позиції 1-20 з 56318

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 56318

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Сучасні автомобільні решітки на бампери і радіатори - одні з важливих елементів транспортного засобу, які виконують не тільки декоративну функцію, але і дозволяють забезпечити захист радіатора від зовнішніх впливів і потрапляння снігу всередину в зимовий час. Багато автомобілістів прагнуть вибрати для себе сучасні елементи, які допоможуть привнести щось нове в екстер'єр транспортного засобу. Спеціалізований інтернет-магазин дозволить вибрати і купити решітку радіатора для авто з доставкою з Польщі в Україну без додаткових націнок та інших витрат. Можна підібрати відповідний елемент в залежності від особливостей бренду-виробника і моделі машини.

як знайти відповідні захисні решітки радіатора для американських і європейських авто?

оригінальні автомобільні решітки радіаторів на Volkswagen та інші моделі транспортних засобів дозволяють оптимізувати процес обдування, захистять систему від переохолодження. Важливо правильно підібрати доступний варіант, який буде сумісний з конкретною моделлю авто. При цьому, решітка не дозволяє середнім і великим абразивним частинкам влітати в сам радіатор на високій швидкості. Ще однією важливою функцією стає захист проти комах, тополиного пуху або пилу.

Сучасні решітки радіатора VAG, AND, Topran, Mopar виробляються з металу та інших витратних матеріалів. Застосування алюмінію або ASB пластика дозволяє поглинати сильні удари. Виробники пред'являють до витратної сировини досить суворі вимоги, щоб готові решітки мали високі показники жорсткості, міцність і забезпечували додатковий захист проти корозії. Такий елемент не боїться різких температурних перепадів і має порівняно невелику вагу, що помітно спрощує процес експлуатації решіток і їх монтаж. Алюмінієві решітки можуть мати різну форму і розмірні характеристики, що помітно розширює доступні можливості в процесі реалізації задумів з тюнінгу транспортного засобу.

оригінальні ніздрі для БМВ варто підібрати за допомогою віртуального каталогу. Онлайн замовлення дозволяє відчути наступні ключові переваги:

  • великий асортимент якісних решіток з алюмінію, нержавіючої сталі, картону або спеціального пластику;
  • наявність тривалої гарантії від самого виробника;
  • можливість підбору ідеально сумісних деталей;
  • оптимальна цінова політика без великих націнок;
  • надання професійних консультацій від менеджера магазину.

Як оформити замовлення?

після підбору моделі і типу решітки клієнт поміщає вибрані позиції у віртуальний кошик. Після цього можна оформити онлайн замовлення на сайті або звернутися до консультанта через форму зворотного зв'язку. Для всіх автолюбителів діють гнучкі умови по відправці готових замовлень в регіони.