Корзина 0
0,00 грн

Рульові колонки

Позиції 1-20 з 29129

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 29129

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Колонка рульового керування - той елемент, за допомогою якого водій регулює кут повороту транспортного засобу, беручи контроль над ним під час їзди. Якщо говорити простими словами, то це механізм, без якого автомобіль не поверне. У разі поломки, зрозуміло, потрібно ремонтувати або змінювати, залежно від характеру та ступеня пошкоджень.

Основні функції кермової колонки

Наші пропозиції для вас – це рульова колонка БУ із Польщі з доставкою в Україну, а також нова деталь у високій якості. Вибрати можете будь-який з варіантів, представлених у каталозі, такий, який максимально відповідатиме вашим вимогам. Але ми хочемо не тільки продати, а насамперед пояснити роль цієї запчастини. Розповісти, чому так важливі її працездатність та повна справність.

Від надійності кермового управління та колонки зокрема, залежить безпека руху ТЗ. Виробники приділяють цьому аспекту велику увагу, щоб звести до мінімуму можливість різкого виходу з ладу. Однак, незважаючи на всі старання, виключити знос і поломки повною мірою просто нереально. А ось мінімізувати негативні наслідки через них цілком можливо, якщо проводити регулярний контроль вузла, що розглядається.

Рульова колонка передає крутний момент від керма на поворотні механізми. Це її ключове пряме призначення. Крім того, її функціонал передбачає служіння опорою для різних перемикачів, до яких повинен бути забезпечений легкий доступ. Не втомлюємося повторювати, що колонка покликана ще й сприяти безпечному керуванню автомобілем. Її пристрій розробляється таким чином, щоб запобігати травмуванню під час лобового зіткнення.

Рульові колонки на Golf, Passat, BMW, Mercedes, Renault Megane та ін

Великий асортимент автозапчастин даної категорії не залишить вас ні з чим, коли настане час міняти рульову колонку. Ви завжди будете знати, що є, куди звернутися, щоб швидко та ефективно вирішити проблему.

У продажу є кермові колонки для різних марок і моделей автомобілів. Нові та б/в, оригінали та заміни. Все – у відмінній якості та за доступними цінами.
Пропонуємо купити бу рульову колонку в Україні за вин-кодом на вигідних умовах та з оперативною доставкою.
За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами.