Корзина 0
0,00 грн

Шатун

Позиції 1-20 з 13443

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 13443

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Пропонуємо купити шатун двигуна з доставкою в Україну з Польщі. Реалізуємо ці, як і будь-які інші автомобільні запчастини з асортименту, у високій якості та за доступними цінами. При необхідності допомагаємо з підбором шатуна на будь-яку марку та модель авто.

Що таке шатун двигуна і чому виникають поломки?

Це деталь порівняно невеликих розмірів, що з'єднує коленвал і поршень силового агрегату. Рухаючись по зворотно-поступальної траєкторії, транслює потужність двигуна на колеса, забезпечуючи тим крутний момент. Конструкція шатуна передбачає наявність стрижня, нижньої та верхньої головок. До нижньої (роз'ємного типу) приєднується колінчастий вал, але в верхній фіксується поршень. Виробляється деталь, як правило, із високоякісної сталі. Має високі параметри міцності та оптимальний експлуатаційний період.

 

Однак слід розуміти, що шатун на мотор регулярно піддається чималим навантаженням, які з часом провокують його вихід з ладу. Він може деформуватись. Вуш, що реалізує кріплення поршня, може частково зруйнуватися. До поломок, до речі, здатна наводити не одна причина. Основна – це, звісно, тривале функціонування двигуна. Але також виною всьому може стати олія поганої якості в картері. Тому економити на машинному маслі настійно не радимо. Ну а в разі поломки шатуна, рекомендуємо не затягувати і своєчасно виконувати ремонт або заміну, оскільки при іншому розкладі ситуація може бути критичною для різних компонентів двигуна та для нього самого, загалом.

 

Якісний шатун: купити в Україні

Щоб деталь прослужила якомога довше, її спочатку потрібно купити і встановити на місце подальшої роботи з високими якісними показниками. Шатун може бути новим (оригінальним або заміною), а також б/в та відновленим. Але якість у жодному разі не повинна викликати сумнівів.

Який би з варіантів вас не цікавив, впевнені, ви знайдете його в нашому каталозі. Велика різноманітність деталей не залишить без покупки відповідного у всіх сенсах товару. А швидка доставка Україною забезпечить можливість незатяжного авторемонту.

Пропонуємо приступити до справи і вибрати шатун мотора по вин-коду автомобіля прямо зараз.

Потрібна допомога - телефонуйте. Проконсультуємо та зорієнтуємо.