Корзина 0
0,00 грн

Спойлери / дифузори / накладки

Позиції 1-20 з 36362

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 36362

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Багато власників автомобілів з захопленням і захватом захоплюється тюнінгом. Особливою популярністю серед аксесуарів користуються спойлери. Спойлери на авто покращують аеродинаміку, зчеплення коліс і керованість машиною, підвищують ефективність гальмування, зменшують витрату палива. Спойлер широко використовується як декоративний, модний елемент. Вони кріпляться на даху, спереду, збоку або ззаду авто. Зазвичай встановлюються два спойлера для підвищення зчіплюваності коліс з дорожнім покриттям при русі. Передній охолоджує радіатор, гальмівні диски, колодки, притискає передні колеса на швидкості до покриття дороги. Спойлер ззаду розвантажує передню провідну вісь, притискає задні колеса до асфальту.

розрізняють заводські спойлери-виготовляються великими партіями і є невід'ємною деталлю авто, і кастоми - унікальні за формою, виготовляються за індивідуальним замовленням. Спеціальні спойлери встановлюються на заводі на конкретні моделі, універсальні спойлери-на багато моделей.

спойлери на даху, кріпляться на задніх дверях вгорі. Задні кріпляться на багажник або нижче заднього скла. Спідниці-знизу бамперів. Дифузори кріпляться під днищем кузова.

дифузор кузова регулює потоки повітря, що особливо важливо при автоперегонах на великих швидкостях. Накладки для тюнінгу встановлюються на пороги, на задній бампер, накладки «козирки» - на лобове скло. Накладки підкреслюють стиль авто, захищають від механічних пошкоджень.

різні запчастини деталей кузова можна купити в магазині ALLPARTS, ми працюємо на ринку тюнінгу з 2008 року.

наші пропозиції

Пропонуються запасні частини для моделей різних брендів (Audi, Mercedes, FIAT DUCATO, BMW та інших). Деталі виготовлені з поліпропілену (PP), поліуретану (ABS) і вуглецевого волокна.

спойлери на авто купити на All-Parts можна нові і б / у.пропонується спідниця бампера «блиск» з ABS, універсальний карбоновий «Волан» і багато інших. Ціна спойлера на машину залежить від бренду і його моделі, місця установки на кузові, матеріалу та інших факторів. Найдорожчі спойлери-кастоми, також дороге задоволення спойлери з карбону.

можна купити дифузор для спортивних авто. Популярністю користуються накладки на бічні спідниці, комплект накладок переднього порога і інші аксесуари.

детально ознайомитися з пропозиціями можна на нашому сайті. Наводиться опис, характеристики, фото. Для зручності пошуку запчастин є сортування за вартістю і станом деталей.

переваги наших деталей

основні переваги:

  • ідеальний технічний стан, контроль якості перед продажем;
  • мінімальний рівень зносу деталей б / в, великий ресурс для подальшого використання;
  • Висока якість і невисока вартість.

купувати автозапчастини в нашому магазині зручно і вигідно, звертайтеся!