Корзина 0
0,00 грн

Випускна труба

Позиції 1-20 з 24059

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 24059

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Вихлопні труби для різних марок авто: критерії вибору

Вихлопна система автомобіля складається з багатьох деталей, і одна з них – це вихлопна труба. Справна робота системи вихлопів дуже важлива, тому якщо якийсь із компонентів виходить з ладу його слід негайно замінювати. Продаж вихлопних труб здійснюється або у зборі з глушником, або окремо. Ми рекомендуємо вибирати другий варіант, це й вигідніше та надійніше.

Які труби для вихлопу бувають?

Вихлопні труби можуть кардинально відрізнятися одна від одної. Вони виробляються під конкретні марки автомобіля та його особливості. Конструкція труби залежить від потужності двигуна, від протяжності випускної магістралі та багато іншого. Розрізняються вироби та за матеріалами, а також за призначенням. Умовно всі товари цієї категорії можна поділити на три групи:

  1. Стокові – що забезпечують роботу двигуна.
  2. Тюнінгові – ті, що підвищують потужність двигуна.
  3. Декоративні – не впливають на роботу авто (випускаються у вигляді накладок).

Всі деталі можуть бути як оригінальними (стокові), так і аналогами.

Як вибрати вихлопні труби на авто?

Дехто звертає увагу на ціни на вихлопні труби, інші шукають модель виключно оригінальну від заводу, що виробляє автомобілі. Треті орієнтуються матеріали виготовлення. Щодо останнього пункту, то найчастіше використовують таку сировину:

  • Алюмінієва сталь. Хороше співвідношення ціни та якості. Такі труби мають хороші антикорозійні властивості і коштують недорого;
  • сплав алюмінію та цинку. Дуже міцні вироби, яким не страшні жодні сторонні фактори, волога, корозія тощо;
  • нержавіючий сплав. Довговічний матеріал, з якого часто роблять тюнінгові деталі.

Вибираючи трубу потрібно бути обережним, щоб не натрапити на недобросовісних продавців, які продають неякісну продукцію зі сплаву чорної сталі. Іноді бувають і випадки, коли звичайний метал якісно фарбують та видають за нержавіючу сталь.

Різні вихлопні труби на авто доступні в інтернет-магазині AllParts

Знайти та підібрати вихлопну трубу для Fiat, Mazda, Infiniti, BMW, Opel, Audi, Mercedes та інші марки можна у нашому магазині. Ми пропонуємо як нові, так і вживані деталі у відмінному стані та найкращій якості. Товари, які представлені на сайті, ми доставляємо в Україну з Польщі. Всі вони проходять ретельну перевірку, на 100% надійні та мають тривалий термін експлуатації.