Корзина 0
0,00 грн

Задні ліхтарі

Позиції 1-20 з 248263

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 248263

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Задні автомобільні фари мають не менше значення, ніж передні. Взагалі переоцінити роль усієї оптики машини складно. На задні ліхтарі покладено відразу кілька функцій, справлятися з якими вони повинні бездоганно:

  • позначення габаритів транспортного засобу;
  • інформування учасників дорожнього руху, що знаходяться позаду, про маневри (повороти, зупинки та ін.);
  • сигналізація про задній хід.

Як і будь-яка інша автооптика, ця також впливає на дизайн автомобіля, є невід'ємним елементом екстер'єру вашого правильного автомобіля. Тому важливі і якість, функціональність та естетична складова.

Задні фари машини: конфігурація та види

Виконання та різновид задніх ліхтарів залежать від марки та моделі авто. Не можна взяти будь-який товар цієї категорії та встановити на будь-який автомобіль. Слід підбирати відповідно до технічних особливостей.

Місце розташування – ліворуч та праворуч на кузові та багажнику. Конструкція може бути загальною або розділеною на два взаємопов'язані блоки.
Купити задні ходові вогні замість тих, що вийшли з ладу, забезпечити їхню повну справність – вимогу, яку не можна нехтувати.

Елементи задньої оптики:

  • габаритні вогні;
  • стоп-сигнали;
  • вказівники поворотів;
  • ліхтарі зворотного ходу;
  • стоянкові вогні;
  • протитуманки.

Вигляд і колір лампочок можуть змінюватись. На сьогоднішній день актуальне використання ламп розжарювання, а також галогенних та світлодіодних. Усі вони – зі своїми плюсами та мінусами. Наприклад, галогенки дешевші, але енергії споживають більше, а світлодіоди економічніші і довговічніші, але їх покупка обійдеться дорожче. Що ж до світіння, то жовте використовується для поворотників, жовте чи біле – для сигналів заднього ходу. Габарити та стопи позначаються червоним.

Оригінальні задні фари, ліхтарі та стопи з доставкою з Польщі в Україні

Яке б виконання задньої автооптики вам не знадобилося, скориставшись цією рубрикою каталогу, ви зможете підібрати ідеальний варіант. Для BMW, Mazda, Volkswagen, Ford, Opel, Toyota та інших марок автомобілів тут ви знайдете необхідні фари у чудовій якості та за доступними цінами.
Доставка запчастин здійснюється в стислі терміни за допомогою транспортних компаній. Купити задню оптику в Україні в інтернет-магазині AllParts легко, вигідно та надійно. Звертайтесь – будемо раді допомогти з вибором.