Корзина 0
0,00 грн

Замок дверей для авто

Позиції 1-20 з 52774

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 52774

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Автомобільний замок дверей – один з головних елементів забезпечення безпеки автомобіля, захисту від проникнення сторонніх та угону. Його основу становлять механічна та електронна частини. Перша потрібна безпосередньо для того, щоб відчиняти та закривати дверцята. Друга, по суті, дає підвищений функціонал, а саме: блокування центральним замком, дистанційне керування, запобігання інтелектуальному злому.

Який можна купити замок для дверей автомобіля?

Найбільш поширені на сьогоднішній день циліндрові модифікації, примітні для бездоганної сумісності з кузовними деталями. Вони бувають двох видів:

  1. Штифтові. Конструкція представлена ​​замикаючими штифтами та на кодах. Функціонує такий замок машини при повороті ключа зі спеціальними унікальними насічками, які здійснюють тиск на конкретні ділянки, забезпечуючи тим самим легке обертання циліндра.
  2. Рамкові. Передбачають нерухомі пластини, на основі яких і реалізується розташування насічок ключа.

Цей поділ є основою питання. На практиці замок автомобільний дверний може передбачати додаткові деталі. Наприклад, насічки можуть замінювати кодові елементи. Або рамкова опціональність може бути двостороннього типу.

Гарний замок для автоматичних дверей – який він?

Коли актуалізується питання придбання автомобільного замку, логічно виникають різні питання. Хочеться, щоб гроші не були витрачені даремно, а товар не просто підійшов, а й максимально порадував експлуатацією.

У нашому інтернет-магазині не важко замовити електронний замок для машини з усіма необхідними перевагами:

  • з надійною конструкцією;
  • компактних розмірів;
  • без зайвих шумів;
  • з можливістю автоблокування дверей;
  • недорогий.

У наявності – оригінали та порівняні з ними за якістю аналоги для передніх та задніх, лівих та правих дверей різних марок автомобілів. При виборі можна скористатися зручним фільтром, щоб не витрачати час на ознайомлення з каталогом. Щоб відразу знайти електрозамок дверей авто, який буде відповідати вашим вимогам та запитам.

Якщо знадобиться консультація, просто зателефонуйте за вказаними номерами – і менеджер надасть усю необхідну інформацію, допоможе розібратися, що до чого.
Ціни на всі запчастини, в тому числі і на замки, у нас – невисокі. Знайти варіант з ідеальним співвідношенням ціни та якості не важко.
Замовте електронний замок дверей авто на AllParts – залишитеся задоволені вибором і самої деталі, і місця її придбання.