02334 - Адаптер додатковий запобіжник UNI Bypass Socket

Доступно
SKU
15731940069
Перегляди:0
540,00 грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32
автомобільний тримач у формі затиску
  • відстань між затискачами: 10,5 см
  • прогумований наконечник тримач
  • кріплення за допомогою міцної присоски
  • універсальний

універсальний автомобільний тримач з кліп-ідеальний продукт для будь-якого водія. ручка має міцну присоску, яка утримує предмет на місці, запобігаючи його перекидання.

з можливістю повороту затиску на 360 градусів ви можете розташувати предмети, які він тримає, під будь-яким кутом. Затискач розширюється до 10,5 см, а його внутрішня частина оброблена гумовою поверхнею, яка не дряпає пристрої, а також запобігає їх вислизанню. Виготовлений з високоякісних матеріалів, забезпечує тривале використання.

установка держателя

ручка  використовує сильну присоску, за допомогою якої ми надягаємо її на скло. На фотографії поруч з ним ви можете побачити невеликий важіль, який відповідає за прикріплення пристрою.

спочатку ви тягнете важіль вгору, звільняючи механізм. Потім ви прикладаєте присоску до скла, після чого опускаєте важіль до упору. у цей момент присоска прилипне до скла і не зійде, поки ви не відпустите механізм.

Не забудьте очистити скло від сміття перед установкою, в іншому випадку ручка може не утримуватися так сильно, як повинна.

Докладніше
СтанНовий
ЯкістьQ-оригінал з логотипом виробника деталей (OEM, OES)
Номер каталогу02334
Каталожний номер оригіналу02334,
ВиробникAMiO
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:02334 - Адаптер додатковий запобіжник UNI Bypass Socket