03615 - Гудок звуковий сигнал 12V TITEK скутер мопед мотоцикл Сирена

Доступно
SKU
15093074704
Перегляди:0
315,00 грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

звуковий сигнал 12V

високоякісний однотонний ріжокв міцному корпусі, що живиться напругою 12 в .

ідеально підходить як в якості заміни оригінального звукового сигналу (який, наприклад, вийшов з ладу), так і в якості нової деталі для автомобіля, в якому заводський звуковий сигнал не подавався.

особливості:

  • міцний: міцний металевий корпус
  • дуже проста установка: підключення на так звані "шпильки" забезпечує легку установкув будь-якому транспортному засобі, в більшості випадків без необхідності модифікації сполучних наконечників
  • універсальний: його можна встановити в будь-якому з установкою 12V (легкові та фургони, мотоцикли). Він також чудово підходить для розміщення на автомобілях, які не мали заводського гудка (наприклад, квадроцикл, трактор тощо).)
  • напруга: 12 в
  • діаметр ріжка: 65 мм

ми є імпортером і дистриб'ютором автомобільних аксесуарів і авіаційних деталей.наша пропозиція складається з декількох тисяч продуктів, при цьому особлива увага приділяється широко зрозумілому автомобільному освітленню. Нашими постачальниками є перевірені торгові партнери як всередині країни, так і за кордоном. Завдяки цьому пропонована нами продукція відповідає очікуванням наших клієнтів як за якістю, так і за ціною.

нашими покупцями автомобільних аксесуарів є як автомобільні оптові, дистриб'ютори запчастин, так і автомобільні магазини не тільки в Польщі, але і в Іспанії, Португалії, Греції, Австрії, Німеччини, Хорватії, Чехії, Угорщини та Словаччини. З іншого боку, ми експортуємо деталі літаків як в європейські країни, так і в азіатські країни.

Докладніше
СтанНовий
ЯкістьQ-оригінал з логотипом виробника деталей (OEM, OES)
Номер каталогу03615
ВиробникAMiO
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:03615 - Гудок звуковий сигнал 12V TITEK скутер мопед мотоцикл Сирена