03622 - Гудок звуковий сигнал 12V 2 шт AMIO-03622

Доступно
SKU
15093057469
Перегляди:0
930,00 грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

звуковий сигнал 12V 2 шт.

високоякісний гучний (110 дБ), двокомпонентний ріжок, що видає звуки, що складаються з двох тонів разом з монтажними пластинами в комплекті.

особливості:

  • напруга живлення: 12 в
  • тон звуку: 410 Гц і 510 Гц
  • інтенсивність звуку: 110 дБ
  • 2 штуки в комплекті

Ріг є універсальним, таким чином, ви можете встановити його на будь-який тип транспортного засобу з напругою12V.

підходить для установки також в транспортних засобах, які на заводі не оснащені рогом (наприклад, квадроцикл, трактор і т.д.).

звуковий сигнал повинен бути підключений до заводської установки автомобіля (якщо така є). Для автомобілів, які не мають такої установки, підключення повинно проводитися самостійно.

продукт виробляє гучний звук потужністю 110 дБ , який забезпечує ефективне попередження інших учасників дорожнього руху в різних ситуаціях.

оснащений найбільш поширеними роз'ємами типу "шпильки", він забезпечує просте і зручне підключення до електричної системи автомобіля, усуваючи необхідність в спеціалізованих інструментах.

ми є імпортером і дистриб'ютором автомобільних аксесуарів і авіаційних деталей.наша пропозиція складається з декількох тисяч продуктів, при цьому особлива увага приділяється широко зрозумілому автомобільному освітленню. Нашими постачальниками є перевірені торгові партнери як всередині країни, так і за кордоном. Завдяки цьому пропонована нами продукція відповідає очікуванням наших клієнтів як за якістю, так і за ціною.

нашими покупцями автомобільних аксесуарів є як автомобільні оптові, дистриб'ютори запчастин, так і автомобільні магазини не тільки в Польщі, але і в Іспанії, Португалії, Греції, Австрії, Німеччини, Хорватії, Чехії, Угорщини та Словаччини. З іншого боку, ми експортуємо деталі літаків як в європейські країни, так і в азіатські країни.

Докладніше
СтанНовий
ЯкістьQ-оригінал з логотипом виробника деталей (OEM, OES)
Номер каталогу03622
ВиробникAMiO
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:03622 - Гудок звуковий сигнал 12V 2 шт AMIO-03622