192368 - Клема АКБ / клема АКБ-позитивна, для гвинтів M6, латунь

Доступно
SKU
12328017877
Перегляди:0
480,00 грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32
клема акумулятора / клема акумулятора - плюс

забезпечте надійне з'єднання у вашій електричній системі за допомогою клеми плюс з двома гвинтами M6. Наш продукт є незамінним інструментом для електриків і автолюбителів, яким потрібен надійний і безпечний спосіб підключення проводів.

Klema Plus виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує не тільки довговічність, але і надійність в експлуатації. Корпус klema виготовлений з корозійно - стійкої латуні, а гвинти M6 забезпечують надійне і стабільне з'єднання проводів діаметром до 6 мм.

застосування плюсової клеми є універсальним. Він ідеально підходить для електричних систем транспортних засобів, систем сигналізації, сонячних установок або побутових застосувань. Завдяки двом гвинтам ви можете легко і точно з'єднати дроти, що забезпечує швидку і ефективну установку.

переваги наявності плюсової клеми з двома гвинтами М6 численні. Це не тільки забезпечує надійне з'єднання, але і полегшує монтаж і демонтаж проводів, що призводить до економії часу і зручності використання. Крім того, його компактний розмір дозволяє використовувати його навіть у місцях з обмеженим простором.

технічні параметри:

  • Клема плюса
  • вушко діаметром 18 мм
  • для кабелю розміром від 16 мм2 до 35 мм2
  • Матеріал: латунь
  • підключення до проводу: затиск для болтів M6-гайковий ключ "10"
Докладніше
СтанНовий
Номер каталогу192368
ВиробникHC-Cargo
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:192368 - Клема АКБ / клема АКБ-позитивна, для гвинтів M6, латунь