2024 OTOFIX D1 Pro діагностичний інструмент

Доступно
SKU
15386657531
Перегляди:0
59415,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

діагностичний сканер OTOFIX D1 PRO для всіх автомобілів, найекономічніший діагностичний інструмент

з розширеними діагностичними функціями, підтримкою більше 10000 моделей автомобілів і доступним бюджетом, OTOFIX D1 PRO може бути кращим економічним автомобільним сканером серед професійних діагностичних інструментів за ціною більше 1000 доларів. Заснований на передових технологіях і повністю оновленої конфігурації процесора і пам'яті, цей автомобільний сканер OTOFIX ретельно перевіряє кожну доступну систему автомобіля і виконує діагностику в 3 рази швидше, ніж інші сканери (через оновлену версію V1 VCI), без повільного відгуку і затримок.

сканер OTOFIX D1 PRO, оновлена версія OTOFIX D1/D1 Lite з новою технологією

кодування ЕБУ: допоможіть зіставити автомобіль з модулями управління компонентами після заміни нових ЕБУ. Онлайн кодування для VW / Skoda / Peugeot / Citroen + Персоналізація для VW / Au-di / Skoda + автономне кодування для 25 моделей.

Більше 40 послуг: вони використовуються для скидання/зіставлення / калібрування компонентів і 99% ремонту транспортних засобів. З скиданням масла, скиданням EPB, скиданням TPMS, скиданням BMS, прокачуванням гальм, IMMO, кодуванням інжектора, скиданням SAS, люком на даху, регулюванням дросельної заслінки, win DR ROOF, скиданням сидіння, подальшою обробкою, зміною мови і т.д.

Персоналізація: налаштуйте параметри автомобіля і активуйте розширені функції, щоб поліпшити безпеку автомобіля або досвід водіння. Наприклад, деактивація автоматичного запуску і зупинки, активація автоматичного блокування/розблокування дверей, відключення звукових сигналів транспортного засобу і т.д.

функції, керовані VAG: Поділіться на екрані інструкціями по експлуатації для складного кодування ЕБУ, узгодження компонентів і калібрування.

вся діагностика системи: виконайте повну перевірку системи транспортного засобу, прочитайте коди несправностей, очистіть коди несправностей, перегляньте дані в реальному часі, прочитайте інформацію ЕБУ, заморозьте рамку і вимкніть дратівливий індикатор "перевірте двигун" і т.д.

двостороннє управління: для швидкого виявлення проблем можна широко використовувати сканер OTOFIX для автомобільних дверей, вікон, люків, двірників, фар, вентиляторів радіатора і т. д.

установка програмованого модуля: переучите дані для нового модуля і введіть автомобільну систему. Сумісний з Ford, Mazda і т.д.

новий протокол CANFD/DoIP: V1 VCI сумісний з CANFD (для моделей GM) і DoIP (для BMW/Land Rover/Benz/Volvo/GM/VW / AU-di), які автоматично ідентифікують інформацію про транспортний засіб і прискорюють передачу даних. OTOFIX D1 PRO надає більш широкий спектр підтримуваних моделей.

Auto Scan 2.0: автоматично ідентифікуйте транспортний засіб і скануйте всі системи, щоб отримати точну діагностику протягом декількох секунд після підключення VCI до транспортного засобу, без ручного введення VIN, покращуючи 3x більшу продуктивність. Сумісність з VW, Au-di, Skoda, Seat, Mercedes-Benz, GM, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jeep, Honda, Acura, Hyundai, Kia, Ni-ssan, Infiniti, Toyota, Lexus, Scion, Ford, Renault, Dacia, Samsung, Peugeot, Citroen, DS, BMW, Mini і т.д.

управління хмарними звітами: усіма діагностичними звітами можна добре управляти через хмарний сервер, і вони не займають додаткового місця для зберігання. Ним можна поділитися з клієнтами поштою, повідомленням та QR-кодом.

функція доступу до автомобілів FCA SGW і воріт безпеки Renault: дозволяє захистити відвідування автомобілів FCA (для Fiat, Chrysler, Dodge і Alfa Romeo 2017 пізніше) і моделей Renault (програмне забезпечення Renault вимагає оновлення до версії V2.0) і пропуск воріт обмеження.

150 марок і 10000 моделей + 2 роки безкоштовного оновлення

розширене кодування ЕБУ-налаштування параметрів транспортного засобу

все більше і більше ремонт транспортних засобів включає заміну електричних модулів або зміна кодів для поліпшення поведінки транспортного засобу в системі транспортного засобу, такий як двигун, коробка передач, гальма і підвіска. Однак лише дорогі автомобільні сканери з можливістю Кодування / Програмування можуть вирішити проблеми, пов'язані з ЕБУ.

Автоматичний сканер OTOFIX D1 PRO за 1000 доларів оснащений розширеними функціями кодування ECU, онлайн-кодування, Налаштування, установки програмованих модулів (для Ford) і т.д. і він виконує той же ремонт, що і високоякісні діагностичні сканери.

онлайн-кодування ЕБУ: немає необхідності вводити код вручну, OTOFIX D1 PRO escaner automotriz professional може підключатися до онлайн-сервера для автоматичного завантаження / перепрограмування коду після заміни нового модуля ЕБУ. Сумісний з VW, Skoda, Peugeot, Citroen, DS і т.д.

автономне кодування ЕБУ: автомобільний сканер OTOFIX D1 PRO допомагає технікам зчитувати код з оригінальних модулів і зіставляти/скидати/замінювати нові модулі ЕБУ для більш ніж 25 моделей, таких як Subaru, Land Rover, Jaguar, Peugeot, Citroen, DS, VW, Au-di, Skoda, VW CV, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Man LD, Seat, lt3, Opel, Vauxhall, Mitsubishi, Porsche і т. д.

приховані функції персоналізації/миготіння: максимізація переваг власників транспортних засобів і настройка попередньо встановлених налаштувань транспортного засобу в міру необхідності. Цей сканер OTOFIX не змінює програмне забезпечення, а тільки допомагає активувати розширені функції або відключити деякі непотрібні функції на моделях au-di, VW, Skoda. Наприклад, відключення автоматичного запуску/зупинки, автоматичне складання і розкладання дзеркал, включення денних ходових вогнів і т.д.

Більше 40 функцій обслуговування, більш широке охоплення і більш швидке оновлення

OTOFIX D1 PRO - це професійний діагностичний інструмент для майже 99% моделей транспортних засобів, включаючи легкові автомобілі, позашляховики, седани і пікапи, який підтримує більше 40 функцій обслуговування для всіх загальних потреб в ремонті. Діапазон моделей автомобілів (з 1996 по 2023 рік) і точність діагностики виходять далеко за рамки автомобільних сканерів інших марок. Високочастотне оновлення також дозволяє швидко діагностувати та отримувати нові програмні дані.

скидання масла: скиньте систему терміну служби масла і вимкніть масляну лампу, щоб почати новий цикл.

скидання EPB: скидання супортів, дисків або гальмівних колодок після заміни електронної системи стоянкового гальма.

скидання TPMS: скидання системи тиску в шинах і вимикання індикатора MIL.

скидання BMS: встановіть модуль управління акумулятором і датчик руху.

прокачування гальм: допоможіть спорожнити повітря після заміни гальмівної колодки, датчика гальмівної колодки, головного циліндра, насоса ABS і т.д.

Immo Reset: вимкніть втрачені ключі і додайте нові ключі і пульт дистанційного керування до транспортних засобів з неякісними протиугінними системами.

кодування інжектора: кодуйте інжектор після його заміни або регулювання, щоб більш точно скорегувати обсяг уприскування палива в кожен циліндр.

скидання кута повороту: скидання кута повороту до нуля, щоб автомобіль їхав прямо.

скидання мансардного вікна: скидання блокування і закриття мансардного вікна, закриття в дощові дні, функція пам'яті розсувного/відкидного мансардного вікна, поріг зовнішньої температури і т.д.

узгодження дросельної заслінки: ініціалізуйте приводи дросельної заслінки в ситуації за замовчуванням.

калібрування Windows: виконайте підгонку дверного вікна, щоб відновити оригінальний режим ECU.

калібрування сидіння: Відкалібруйте пам'ять в перерахованих або відремонтованих сидіннях.

lang Change: змінити мову відображення інструменту.

фари: ініціюйте адаптивну систему фар.

CHG Розмір шин: скидання системи шин після заміни шини на інший розмір.

швидкість і ВВП: встановіть максимальну швидкість і потужність автомобіля.

скидання зчеплення, Транс-адаптація, скидання подушки безпеки, VIN, скидання FRM, режим транспортування, датчик дощу/світла, ABSSRS, циліндр, навчання VGT, Налаштування A/F, автоматичний запуск / зупинка, електронний запуск водяного насоса, акумулятор HV, ACC, AC ...

нова технологія, нові функції діагностують ваш автомобіль за лічені хвилини

вся система діагностики

OTOFIX D1 PRO, нове покоління діагностичного сканера повної системи, дозволяє зчитувати коди, переглядати дані в реальному часі, перевіряти інформацію про версію ЕБУ, видаляти дефектні коди і т.д. який не може перевірити двигун, трансмісію, ABS, SRS, дросельну заслінку, TPMS , акумулятор, систему IMMO, але також виявляє всі частини ЕБУ автомобіля. Інші діагностичні інструменти працюють тільки на транспортному засобі конкретної марки. OTOFIX D1 PRO може підтримувати VW, Au-di, Skoda, Renault, Hyundai, Volvo, Ford, Benz і т.д.

двонаправлене управління

OTOFIX D1 PRO-це двонаправлений сканер, оснащений різними активними тестами, які можуть відправляти команди для перевірки працездатності системи автомобіля. Двостороннє управління забезпечує ефективну діагностику, що дозволяє виявити проблеми з транспортним засобом протягом 10 хвилин. Він може працювати з більшістю драйверів, таких як вікна, двері, склоочисники, фари, задні ліхтарі, приводи, насоси, клапани тощо, а також проводити тест стиснення, тест блокування дверей, тест на Ріг тощо, заощаджуючи більше часу та вартості.

функції, керовані VAG

призначені для автомобілів VAG (Au-di, VW, Skoda, Seat, Porsche і т.д.), керовані функції можуть опустити номер доступу / каналу безпеки, щоб зменшити обмеження дозволів транспортного засобу і полегшити процес діагностики. Цей сканер для всіх автомобілів також надає інструкції на рівні OE та покрокові інструкції для довідки та спрощує складну діагностику.

автоматичне сканування 2.0

після оновлення VCI до останньої версії функція Auto Scan 2.0 дозволяє діагностичному сканеру автомобіля OTOFIX D1 PRO автоматично ідентифікувати інформацію про транспортний засіб, отримувати VIN-код і швидко діагностувати всю систему з 3-кратною швидкістю, без необхідності ручного набору і введення. Сумісний з автомобілями CAN, VW, AU-di, Skoda, Seat, Mercedes-Benz, GM, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jeep, Honda, Acura, Hyundai, Kia, Ni-ssan, Infiniti, Toyota, Lexus, Scion , Ford, Renault, Dacia, Samsung, Peugeot, Citroen, DS, Mini і т.д.

установка програмованого модуля

запрограмуйте дані на новий модуль і введіть їх в систему автомобіля. Сумісний з Ford, Mazda і т.д.

IMMO онлайн

читати онлайн PIN-коди для Au-di, VW і т. д.

нова технологія, нові функції діагностують ваш автомобіль за лічені хвилини

видатна апаратна конфігурація забезпечує більш швидке обслуговування

персоналізований зовнішній вигляд: легкий і портативний розмір формується для зручності і гнучкості при переміщенні всередині і поза автомобіля.

основний процесор і операційна система Android 10.0: швидко і плавно обробляйте кілька завдань.

10,1-дюймовий HD-екран: великий сенсорний екран з роздільною здатністю 1920*1200 забезпечує більш чітке зображення і плавну роботу.

батарея 15000 маг: одна повна зарядка забезпечує комфортну роботу більше 15 годин.

збільшена пам'ять 4 ГБ + 128 ГБ: збільшена ємність пам'яті (від 64 ГБ до 128 ГБ) дозволяє зберігати всі діагностичні звіти і ресурси без необхідності займати вузьке місце для зберігання.

з'єднання BT і Wi-Fi: встановіть більш стабільний зв'язок з транспортними засобами для діагностики.

V1 VCI: оснащений новим Auto Scan 2.0, який запускає автоматичну ідентифікацію транспортного засобу і в 3 рази швидшу діагностику системи. Вилка для зв'язку з транспортними засобами, більше немає необхідності в додаткових адаптерах. Сумісний з BMW, Mercedes-Benz, VW, GM, Ford, Chrysler, Ni-ssan, Hyundai, KIA, Renault, PSA і т.д.

CANFD і DOIP: відповідає протоколам DoIP І CAN FD, діагностичний сканер OTOFIX D1 PRO може виконувати більш швидку передачу даних і діагностику, що може підтримувати більше моделей, таких як BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Volvo, VW і т. д.

більш широке охоплення транспортних засобів: добре працює для більш ніж 150 марок автомобілів і більше 10 000 моделей по всьому світу (з 1996 по 2023 рік), включаючи автомобілі FCA (Fiat, Chrysler, Dodge, Alfa Romeo і т. д.) після 2018 року і моделей Renault.

доступ до автомобілів FCA і моделей Renault

автомобільний сканер OTOFIX D1 PRO забезпечує доступ до безпечних відвідувань автомобілів FCA (для Fiat, Chrysler, Dodge і Alfa Romeo 2017 року) і моделей Renault в регіонах Північної Америки (США, Канада і Мексика). Він дозволяє виконувати діагностичні функції без обмежень, таких як двонаправлене тестування, стирання кодів несправностей, калібрування і т.д.

нове сканування перед відправкою

СКАНУВАННЯ Pro-Post чітко фіксує стан автомобіля до і після діагностики, що може допомогти механіку дізнатися про проблеми і розробити відповідний план ремонту, а також повідомити Клієнта про проект ремонту і його вартості. Звіти до і після можуть бути збережені, роздруковані або відправлені поштою клієнтам.

управління хмарними звітами

всі діагностичні звіти можна зберігати на хмарному сервері і економити місце на планшеті. Коли Вам потрібно надрукувати або поділитися цими звітами, просто завантажте їх із хмарного сервера та підключіть ПК та принтер для архівування чи аналізу на папері.

підтримка додаткових модулів

автомобільний сканер OTOFIX D1 PRO підвищує діагностичні можливості завдяки роботі з модулем відеоскопа (MV105 / mv108) і тестером батареї (BT1 Lite). Чим більше перевірок вузьких зазорів і акумуляторів вашого автомобіля, тим точніше результати діагностики і легше усунення неполадок. Примітка: додаткові інструменти продаються окремо.

пакувальний лист

1 комплект x OTOFIX D1 PRO автомобільний діагностичний інструмент

Докладніше
СтанНовий
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:2024 OTOFIX D1 Pro діагностичний інструмент