21599 - Стельова вішалка для велосипеда max 25 кг

Доступно
SKU
12817331127
Перегляди:0
1080,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

велосипедна стельова вішалка

(каталожний номер CA 86962)

вішалка призначена для використання в підвалах або гаражах. Допомагає економити простір і захищає шини. Проста і швидка установка - все монтажне обладнання в комплекті. Максимальна висота стелі-4м. максимальне навантаження-25кг

комплектація:

  • 2 підйомних механізму
  • 2 підйомних гачка для велосипеда
  • трос з кріпленням, довжина ОК. 15 м2
  • 2 шківа
  • 10 гвинтів і дюбелів
  • тримач для троса

ТЕХНІЧНІ характеристики:

  • Макс. Вантажопідйомність до 25 кг
  • вага: прибл. 1,7 кг

застосовність:

  1. перед початком складання виробу лінія повинна бути прикріплена до переднього підйомного пристрою подвійним вузлом. Для цього протягніть мотузку через квадратний отвір переднього підйомного пристрою. Вузол розташований між стелею і переднім підйомним пристроєм.
  2. виміряйте відстань між кейровером і задньою частиною сідла або багажника велосипеда . Ці місця служать точками кріплення гачків при підйомі велосипеда.
  3. встановіть обидва підйомні пристрої на стелю на відстані d, яку ви раніше вимірювали. Для стелі з дерева до виробу додається відповідний монтажний матеріал. Кожен підйомний пристрій вимагає використання чотирьох гвинтів. Якщо монтаж здійснюється на гіпсокартон, то необхідний спеціальний монтажний матеріал (не входить в комплект). При складанні переконайтеся, що обидва підйомних пристрої вирівняні відносно один одного.
  4. протягніть мотузку через гачок і колесо переднього підйомного пристрою. Потім ми проходимо через колесо другого підйомного пристрою, другий гачок і, нарешті, через механізм блокування.
  5. використовуйте Затискач для закріплення та зберігання мотузки . Затискач кріпиться двома гвинтами. Для установки затиску на дерево в комплект входить відповідний монтажний матеріал. Для установки на інші поверхні, такі як гіпсокартон і т.д. потрібен спеціальний монтажний матеріал (не входить в комплект). Не розрізайте мотузку під час використання велосипедного домкрата. Оберніть решту мотузки навколо затискача.

опускання велосипеда:

щоб опустити велосипед, потягніть трос вперед. Переконайтеся, що шнур завжди натягнутий. Повільно опускайте велосипед, поки він не торкнеться землі. Потім зніміть гачки з велосипеда і прив'яжіть мотузку до затискача.

упаковка є невід'ємною частиною продукту.

Докладніше
СтанНовий
Номер каталогу21599
ВиробникCarmotion
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:21599 - Стельова вішалка для велосипеда max 25 кг