21599 - Вішалка стельовий кронштейн для велосипеда, макс 25 кг

Доступно
SKU
12797223471
Перегляди:0
2010,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32
стельова вішалка для велосипеда Bicycle Lift

вішалка призначена для використання в підвалах або гаражах. Допомагає економити простір і захищає шини.

проста і швидка установка - все монтажне обладнання в комплекті. Максимальна висота стелі - 4 м.Максимальне навантаження-25 кг

монтаж:

  1. перед початком складання виробу лінія повинна бути прикріплена до переднього підйомного пристрою подвійним вузлом. Для цього протягніть мотузку через квадратний отвір переднього підйомного пристрою. Вузол розташований між стелею і переднім підйомним пристроєм.
  2. виміряйте відстань між кейровером і задньою частиною сідла або багажника велосипеда. Ці місця служать точками кріплення гачків при підйомі велосипеда.
  3. встановіть обидва підйомні пристрої на стелю на відстані d, яку ви раніше вимірювали. Для стелі з дерева до виробу додається відповідний монтажний матеріал. Кожен підйомний пристрій вимагає використання чотирьох гвинтів. Якщо монтаж здійснюється на гіпсокартон, то необхідний спеціальний монтажний матеріал (не входить в комплект). При складанні переконайтеся, що обидва підйомних пристрої вирівняні відносно один одного.
  4. протягніть мотузку через гак і колесо переднього підйомного пристрою. Потім ми проходимо через колесо другого підйомного пристрою, другий гачок і, нарешті, через механізм блокування.
  5. використовуйте Затискач для закріплення і зберігання мотузки. Затискач кріпиться двома гвинтами. Для установки затиску на дерево в комплект входить відповідний монтажний матеріал. Для установки на інші поверхні, такі як гіпсокартон і т.д. потрібен спеціальний монтажний матеріал (не входить в комплект). Не розрізайте мотузку під час використання велосипедного домкрата. Оберніть решту мотузки навколо затискача.

опускання велосипеда:

щоб опустити велосипед, потягніть трос вперед. Переконайтеся, що шнур завжди натягнутий. Повільно опускайте велосипед, поки він не торкнеться землі. Потім зніміть гачки з велосипеда і прив'яжіть мотузку до затискача.

комплектація:

  • 2 підйомних механізму
  • 2 підйомних гачка для велосипеда
  • мотузка з кріпленням, довжина прибл. 15 м2
  • 2 шківа
  • 10 гвинтів і дюбелів
  • тримач для наконечника мотузки

ТЕХНІЧНІ характеристики:

  • Макс. Вантажопідйомність до 25 кг
  • вага: прибл. 1,7 кг

новий продукт Ціна за штуку

Компанія Auto Misala

код: CAR 86962

Докладніше
СтанНовий
Номер каталогу21599
ВиробникCarmotion
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:21599 - Вішалка стельовий кронштейн для велосипеда, макс 25 кг