565501065 - Акумулятор VARTA 12V 65AH 650A EFB Start-Stop

Доступно
SKU
14854802915
Перегляди:0
9960,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

Ласкаво просимо на сайт AkuPlus_pl.

дата виробництва батареї не старше червня 2023

ми керуємо стаціонарним магазином, всі батареї з поточних поставок і доступні з рук в руки. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб замовлений товар прибув до вас якомога швидше. Про це свідчать позитивні відгуки задоволених покупців. Запрошуємо вас ознайомитися з нашою пропозицією, бажаємо Вам приємних покупок.

немає необхідності здавати старий акумулятор

старий акумулятор передайте в пункт прийому використаних акумуляторів.

дата виготовлення завжди" штампована " на корпусі.

батарея VARTA EFB 65AH 650A p+

гарантія: 24 mc

код виробника: VA565501065

напруга: 12 в

ємність: 65AH

пусковий струм: 650 A

полярність: правий плюс

технологія: EfB - для автомобілів з системою Start Stop

розмір цапфи: стандарт

розміри: борг. 232x Ш. 173 x В. 225 мм

повністю не потребує обслуговування

зі зростанням технологічних досягнень в транспортних засобах збільшується кількість електричних приймачів, що відповідають за комфорт і безпеку. VARTA EFB є надійним джерелом живлення для компактних автомобілів, автомобілів середнього класу і автомобілів з більш високим рівнем оснащення.

технологія Varta EFB (Enhanced Flooded Battery) усуває розрив між традиційними пусковими батареями і технологією AGM. Ефективність акумуляторів в цій технології добре зарекомендувала себе при використанні в автомобілях з системами Start/Stop. Висока стійкість до циклу забезпечує достатній запас потужності при повторному запуску автомобіля. Висока сила струму також відповідає вимогам транспортних засобів з великою кількістю електричних споживачів енергії. За технологією EFB позитивна пластина покрита шаром поліестеру, що підвищує стійкість до циклічної роботи.

технологія PowerFrame

Інновація технології Powerframe полягає у використанні екструзії замість існуючих технологій лиття, а також надрізу і розтягування решітки.

запатентована решітка, виготовлена за технологією PowerFrame, забезпечує оптимальний струм і знижує схильність до корозії. Конструкція свинцевої решітки, що характеризується скороченими шляхами струму, забезпечує більш швидкий потік енергії і споживання струму, гарантуючи впевнений запуск двигуна і збільшений термін служби батареї. Спеціальний свинцевий сплав підвищує корозійну стійкість і забезпечує низький рівень розряду.

Докладніше
СтанНовий
ЯкістьQ-оригінал з логотипом виробника деталей (OEM, OES)
Номер каталогу565501065
ВиробникVarta
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:565501065 - Акумулятор VARTA 12V 65AH 650A EFB Start-Stop