58600 - 2x автомобільний ріжок двотональний прямий 12V 118db гучний звуковий сигнал

Доступно
SKU
13929195391
Перегляди:0
1215,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

2x автомобільний ріжок двотонний прямий 12V 118db

двотональний ріжокпідійде для будь-якого транспортного засобу з живленням від постійного струму 12 в (легковий автомобіль, вантажівка, яхта, човен, скутер, позашляховик) . Гучність звуку становить 115 дБ. ⭐️ в комплекті:

  • ✔️ 2x 85mm Ріг <Чи> ✔️ Монтажні кронштейни

    роги мають двотональний характер,що означає, що вони видають два різних звуку одночасно , тим самим створюючи чіткий і впізнаваний звуковий сигнал. Завдяки цьому підвищується безпека на дорозі , так як інших водіїв легко помітити і попередити про свою присутність.

    ➡️ за допомогоюзатвердження ECE E9 00.1284 користувач може бути впевнений, що звуковий сигнал відповідає вимогам до гучності, частоті звуку і іншим важливим параметрам, забезпечуючи ефективну звукову сигналізацію відповідно до Правил дорожнього руху.

    Індекс: CARM672

    виробник: CarMotion

    що характеризує наш продукт?

    Висока якість виготовлення і низька ціна відрізняє нас від конкурентів. Ви можете бути впевнені, що отримаєте товар повністю цінний.

✅затвердження ЄЕК E9 00.1284 відноситься до стандарту безпеки, встановленого Європейською економічною комісією (Economic Commission for Europe) .  це твердження підтверджує, що Ріг відповідає певним стандартам якості та безпеки, щоб його можна було легально використовувати на європейських дорогах.

кожен ріжок має діаметр 85 мм і спроектований таким чином, щоб його можна було легко встановити. Вони стійкі до атмосферних впливів і довговічні, що гарантує тривалий термін служби і надійність продукту. ⭐️ монтаж:

встановіть ріжок в місці, яке добре захищене від води, пилу, мастила і масла і знаходиться на досить безпечній відстані від двигуна (бажано в моторному просторі на місці оригінального ріжка або поруч з ним). Він повинен бути встановлений так, щоб циліндр розташовувався вертикально, а труби були спрямовані вниз, щоб уникнути скупчення в них сміття і рідини. Для забезпечення правильної роботи ріжка відхилення від вертикалі має бути ≤25°.

Докладніше
СтанНовий
Номер каталогу58600
ВиробникCarmotion
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:58600 - 2x автомобільний ріжок двотональний прямий 12V 118db гучний звуковий сигнал