77055 LAMPA ROBOCZA LEDOWCA - 1 СВІТЛОДІОДНИЙ РОБОЧИЙ СВІТИЛЬНИК OSRAM 10W КРУГЛИЙ ПРОЖЕКТОР

Доступно
SKU
15041702924
Перегляди:0
1920,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

Світлодіодна робоча лампа 1 LED OSRAM діод 12 - 24V 10w

робота в погано освітлених місцях може бути проблемою для тих, хто займається будівництвом або сільським господарством. особливо, якщо ви працюєте вночі або на вулиці в більш темні дні, відсутність хорошого джерела світла може відмовити вас від подальшої роботи або збільшити ризик помилок. Потужна робоча лампа не тільки забезпечує велику кількість світла, але і є енергозберігаючою. Крім того, він є водонепроникним і може використовуватися в різних погодних умовах. Тому, якщо ви хочете підвищити ефективність роботи, Забезпечити безпеку Світлодіодна робоча лампа-ідеальне рішення для вас.

специфікація:
  • Кількість світлодіодів: 1
  • Висота: 57 мм (87 мм)
  • ширина: 57 мм
  • товщина: 58 мм
  • потужність: 10 Вт
  • джерело живлення: 10-30 в
  • водонепроникність: IP68
  • яскравість: 800lm
  • діапазон: 100 м
  • термін служби: 50000 год
  • розсіяне світло
  • LED 1 OSRAM

Особливості продукту:

✅ висока яскравість завдяки світлодіодам лампа забезпечує велику кількість світла, що полегшує роботу навіть в темних місцях.

✅вологостійкість і стійкість до дощу, дозволяє використовувати лампу в різних погодних умовах, не турбуючись про її пошкодження;

✅енергозберігаючий світлодіод споживає менше енергії, ніж традиційна лампочка, що, в свою чергу, призводить до зниження витрат на паливо і зниження навантаження на батарею;

✅проста установка, що дозволяє швидко змінювати робоче місце і легко зберігати пристрій;

✅ багатофункціональна Світлодіодна лампа, прожектор, освітлення робочого простору або в якості аварійної лампи в автомобілі.

яскрава світлодіодна лампа

висока яскравість-одна з ключових особливостей робочої лампи. Лампа випромінює сильний і концентрований світло, який здатний висвітлювати навіть найтемніші куточки і тріщини. Тому, якщо ви працюєте після настання темряви або на вулиці в темні дні, ця лампа допоможе вам збільшити видимість і полегшити роботу. Завдяки цьому ви зможете більш точно виконувати свої завдання і уникати помилок, що призведе до підвищення ефективності вашої роботи. Висока яскравість світлодіодів дозволяє швидко і легко висвітлювати в будь-якій ситуації, коли потрібне додаткове джерело світла.

світлодіодне водонепроникне освітлення

Світлодіодна робоча лампа стійка до вологи і дощу, що дозволяє безпечно використовувати її в різних погодних умовах. Відповідає стандарту IP67, що означає, що повністю захищена від попадання пилу і води. Це дозволяє використовувати його в різних місцях і ситуаціях, не турбуючись про його пошкодження. Він відмінно підходить для будівельних робіт або роботи на полі. Вам не потрібно турбуватися про те, що джерело світла буде пошкоджено під час дощу або коли ви випадково пролили воду на лампу. Ви можете використовувати його безперешкодно, незалежно від погодних умов.

енергозберігаюча світлодіодна лампа

Світлодіодна робоча лампа є енергозберігаючою, тому вона може працювати довше від одного заряду батареї. У порівнянні з традиційними джерелами світла, такими як лампи розжарювання, світлодіодний робочий світильник споживає значно менше енергії, що призводить до зниження витрат на паливо і зниження навантаження на батарею. Таким чином, ви можете використовувати додаткове джерело світла, не турбуючись про високі витрати, пов'язані з його використанням. Енергозберігаюча світлодіодна лампа, споживаючи менше енергії, також сприяє захисту навколишнього середовища.

Докладніше
СтанНовий
ЯкістьP-заміна з якістю, порівнянною з оригіналом
Номер каталогу77055 LAMPA ROBOCZA LEDOWCA
ВиробникInny (DDSS)
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:77055 LAMPA ROBOCZA LEDOWCA - 1 СВІТЛОДІОДНИЙ РОБОЧИЙ СВІТИЛЬНИК OSRAM 10W КРУГЛИЙ ПРОЖЕКТОР