Бампер

Позиції 1-20 з 74020

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 74020

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Якщо ви не стикалися з необхідністю заміни переднього бампера, дуже добре. Разом з тим багатьом автовласникам це доводилося робити. Особливо тим, які живуть у великих містах з активним трафіком і відповідними паркувальними проблемами. Зіткнення з іншими автомобілями або стаціонарними перешкодами нерідко актуалізують заміну бампера. І ми рекомендуємо її не відкладати в дальній ящик, оскільки значення даної автодеталі важливе.

які функції виконують передні бампера?

головним чином, забезпечують захист кузова і світлотехніки авто. Виконують енергопоглинання при випадкових ударах, будучи самим схильним до пошкоджень ділянкою. Подряпини об бордюри, стовпи, поломки при аваріях – все це, в першу чергу, приймає на себе передній бампер. З одного боку, ситуація нерадужна, адже може виникнути потреба покупки нової запчастини. Але, з іншого боку, весь інший автомобіль (в тому числі недешеві передні фари) не постраждав, що істотно знижує витрати на загальний ремонт. До того ж, захисна функція бампера спрямована на безпеку водія, пасажирів і пішоходів, значення чого також не можна применшувати.< br>друга ключова функція-декоративна. Гарний, цілий, гармонійний бампер забезпечує привабливість авто, коригує загальне сприйняття кузова з боку, завершує дизайнерське рішення.

які бувають бампера на автомобілі?

Бампера можуть бути зроблені з різних матеріалів:

  • пластик (суцільнолита конструкція, що монтується кронштейнами). Один з найпопулярніших варіантів;
  • склопластик. Красиво виглядає і довго служить;
  • метал. Виробляються такі вироби сьогодні рідко. Найчастіше використовуються для вантажних ТЗ;
  • вуглепластик. Велика рідкість. Застосування-переважно для дорогих спортивних автомобілів.

також бампера бувають:

  • універсальні (сірі або чорні з шорсткою текстурою);
  • під фарбування (оброблені на заводі ґрунтовкою з можливістю фарбування будь-яким кольором);
  • Комбіновані (якусь частину необхідно фарбувати, а іншу-ні).

на сучасному авторинку представлений широкий вибір бамперів. Не складає труднощів купити новий передній бампер на Ford, Mercedes, Audi, Suzuki, Toyota, Fiat та інші марки авто, виходячи з власних можливостей, потреб і побажань. Головне, щоб він був якісний, естетичний і не за всі гроші.

якщо для вас зараз актуальне це питання, скористайтеся нашими пропозиціями. До ваших послуг-величезний каталог бамперів, який не залишить без покупки. Тільки пройшли перевірку на якість виробу, які стоять оптимально і можуть бути доставлені без зволікань.

є можливість знайти передній бампер по VIN-коду в Україні з доставкою з Польщі. Так ви знаходите повну впевненість, що деталь точно підійде вашому автомобілю.