Корзина 0
0,00 грн

Сходи і підніжки

Позиції 1-20 з 16406

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 16406

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Є численні аксесуари, пристосування, які дозволяють зберегти автомобіль від механічних впливів, мікротріщин. Мова не йде про якийсь сильному впливі з боку іншого транспортного засобу, але тим не менше ці пристосування також захищають від деформації. Наприклад, накладка на бічну сходинку на авто, самі сходинки. Вони виглядають стильно, підвищують безпеку транспортного засобу. До речі, якщо відбувається зіткнення, то частково саме вони приймають на себе удар і розсіюють його, роблячи безпосередній вплив на кузов не таким інтенсивним.

різноманітність автомобільних ступенів, порогів і не тільки

< p align="LEFT">придбати ці складові сьогодні не складе труднощів завдяки наявності каталогів, де дається базова інформація щодо техніко-експлуатаційних характеристик, установки і подальшої експлуатації. Є пороги і сходинки автомобільні для різних моделей: європейських, північноамериканських, азіатських і не тільки. Це актуально не тільки для легкових транспортних засобів, але і для мінівенів, позашляховиків. Особливості:

  • можна вибрати в залежності від марки, року випуску ТЗ, вказавши базові відомості в каталозі.
  • є докладний опис: вказується бренд-виробник, вартість, сумісність з тією чи іншою моделлю, габарити, матеріал виготовлення.
  • вказується те, чи потрібно використовувати інші пристосування для монтажу, наприклад, оригінальні гвинти. Як правило, установка проводиться безпосередньо в заводські отвори.
< H3 align="CENTER">зручні покупки

у будь-який час вдасться купити бічні підніжки авто в Україні і оцінити якість. Як правило, створюють їх з пластика, високоякісного алюмінію. Якщо дотримуватися рекомендацій при установці, то ці комплектуючі прослужать довго. У деяких аналогах є додаткові вставки, наприклад із пластику. Такі бічні спідниці повинні бути не просто міцними, але і легкими, з відповідною формою. Деякі з них мають по краю вигнуту трубу або являють собою симетричну і рівну прямокутну пластину. Є і сталеві аналоги, які служать довше, ніж алюмінієві, але при цьому коштують трохи дорожче.