Капот

Позиції 1-20 з 61375

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 61375

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Автомобільний корпус страждає від механічних ушкоджень при ДТП, після чого вимагає відновлення. Що стосується такої деталі, як кришка моторного відсіку, то може бути порушена її геометрія. Тоді капот автомобіля доводиться міняти, як і в разі пошкодження ребер жорсткості або виявлення подряпин на поверхні. Внутрішні підсилювачі конструкції потрібні для надійності кріплення до кузова і зменшення ваги самої панелі.

у підкапотний простір не повинна проливатися вода, небажано також потрапляння туди бруду і піску. Буває, що кришку роз'їдає іржа, що служить причиною заміни даної деталі. Ми пропонуємо запчастини, що привозяться по офіційних каналах. Хороший асортимент за демократичними цінами і знижки для оптових покупців вельми привабливі для наших клієнтів. Доставка завжди проводиться в обумовлений термін, бо ми дорожимо своєю репутацією.

основні принципи вибору нового капота

зверніть увагу на те, що кришки моторного відсіку у авто різних марок можуть виглядати абсолютно однаково, але кріплення їх петель мають відмінності. Якщо ви віддаєте перевагу шукати капот для машини, орієнтуючись на ідентифікаційний номер транспорту, то такий підхід є безпомилковим. Подібний метод є абсолютно точним, та й сам спосіб пошуку відрізняється простотою. Тому ми всім рекомендуємо здійснювати підбір кришки капота по VIN-коду. Додамо, що панель, обладнана шумоізоляцією, завжди коштує дорожче.

до відома бажаючих купити капот на автомобіль: ця деталь може бути виготовлена з листової сталі, алюмінію, склопластику або карбону. Останній з перерахованих варіантів відрізняється найвищою ціною. Деталі, оснащені повітрозабірниками, покращують приплив повітря в підкапотний простір (крім того, вони здатні стати «родзинкою» дизайну).  Якщо вас цікавить кришка капота для автомобілів Ford, Dodge, Mercedes, Audi, BMW, Chrysler, Fiat, то перегляньте наш каталог.