Молдинги

Позиції 1-20 з 48214

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку
  1. 7LA853764 prawa - VW T6 хромована решітка 7la853764
    1125,00  грн
    Стан: Пошкоджений Виробник: Volkswagen OE Номер каталогу: 7LA853764 prawa

Позиції 1-20 з 48214

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Молдинги бампера – це спеціальні накладки на бампер, з'єднують виконання захисної і декоративної функцій. З одного боку, з їх допомогою можна підвищити безпеку ТЗ, запобігти появі на бампері тріщин, подряпин і інших пошкоджень. З іншого-завдяки їм виходить підкреслити індивідуальність авто, підвищити його привабливість. Також слід враховувати, що грамотно підібрані за формою накладки на передній бамперспособни поліпшити аеродинаміку автомобіля. Таким чином, можна навіть досягти деякого зниження витрати палива.

різновиди бамперних молдингів

сьогодні купити накладки для бампера можна, виготовлені з різних матеріалів:

  • метал (найчастіше – нержавіюча сталь). Такі молдинги бувають матові і глянцеві. Виглядають естетично і оригінально;
  • пластик різних кольорів. Найпопулярніший на сьогоднішній день матеріал, що характеризується високоміцністю і практичністю. Не боїться дрібних пошкоджень, добре фіксується і простий в обслуговуванні;
  • гума. І виглядає непогано, і ударам протистоїть надійно;
  • накладки з броньованої плівкою. Забезпечують відмінний захист від подряпин, вм'ятин та інших механічних вад.

також молдинги варіативні за своєю формою і розмірами. Розробляються спеціально для переднього або заднього бампера тієї чи іншої марки автомобіля.
якщо вам необхідно знайти молдинги заднього бампера або накладки на передній, каталог AllParts – у вашому розпорядженні. Великий вибір різнопланових за матеріалами, формою та іншими параметрами варіантів не залишить без покупки.

продаж накладок на бампер в Україні

у наші дні в українських автовласників немає необхідності шукати Автозапчастини закордоном. Все можна або безпосередньо купити в нашій країні, або довірити доставку з Польщі професіоналам, які знають, що і де найкраще замовити. Так істотно спрощується процес придбання, витрачається мінімум сил і часу. При цьому надійні постачальники автозапчастин ще й забезпечують гарантію якості, плюс допомагають з вибором максимально відповідного вашим вимогам і побажанням молдинга.

на нашому сайті ви можете замовити накладки на низ бампера на Мазду (гумову, металеву або пластикову), Кришки для заднього бампера, захисні смуги, планки під логотипи та багато іншого для Сітроен, КІА, Мерседес, БМВ, Джип, Шкода, Фольксваген, Сузукі та інших марок авто. Для вибору конкретного молдинга можете скористатися фільтром або уточнити наявність у менеджера в телефонному режимі.