Корзина 0
0,00 грн

Багажник

Позиції 1-20 з 210633

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Позиції 1-20 з 210633

Сортувати у порядку зменшення
на сторінку

Комплектуючі і запчастини багажного відсіку для автомобілів

Багажник є важливою частиною кожного авто. Завдяки ньому можна перевозити безліч різних речей, що багато в чому спрощує життя автовласника. Але як і всі інші деталі, при постійній експлуатації, з часом деталі багажника виходять з ладу. Часом ремонт вже не може їсти врятувати, а придбання багажника цілком є дуже невигідним варіантом. В такому випадку найкращим виходом з даної ситуації стануть нові комплектуючі для багажника. Придбати їх можна на нашому сайті. Вартість таких деталей відрізняється в залежності від типу, функціоналу і марки автомобіля, але є доступною і дуже вигідною.

запчастини на багажнику повинні добре виконує свої функції. В основному несправності і необхідність заміни вимагають наступні запчастини для багажників:

  • Упори для дверей багажника;
  • Просто дверей;
  • Замок дверей;
  • < Li>Ручка на дверях багажника; < Li>фіксатори дверей;

проблеми можуть також виникати як і з самими дверима, її механізмом, так і дрібними комплектуючими деталями, аж до болтів і шурупів.

купуючи деталі автобагажника особливу увагу приділяти слід їх якості. Кожна деталь повинна бути надійною, міцною і виконуватися з якісного матеріалу. Саме це забезпечить довгу експлуатацію і вбереже від непередбачених і небезпечних ситуацій.