456457 - Гідротрансформатор MERCEDES C-Class (W205)

Доступно
SKU
15130320799
Перегляди:0
14025,00  грн
Для замовлення або консультації:
096-958-04-32

процес регенерації полягає в наступному:

відкриття-перед початком процесу регенерації корпус гідротрансформатора розрізається нашим фахівцем.

мийка - наш фахівець після розрізання корпусу гідротрансформатора витягує всі компоненти і ретельно очищає їх під високим тиском, від залишків облицювання або тирси металу.

перевірка інтер'єру-після ретельного очищення всіх елементів наш фахівець оцінює їх технічний стан на предмет зносу і руйнування.

заміна деталей - всі зношені компоненти замінюються на нові. Кожен раз, незалежно від ступеня зносу елемента "lock up", диски замінюються новими оригінальними.

зварювання-коли гидрокінетическая муфта вже має нові елементи всередині і збирається, наш фахівець збирає їх на спеціально призначеному для цієї мети зварювальному автоматі, де вона зварюється з високою точністю.

занурювальний тест-щоб переконатися в точності і герметичності виконаного зварювання, кожна гідротехнічна муфта піддається занурювальним випробуванням в спеціальному розчині, який дозволяє виявити навіть найменші бульбашки повітря.

вимірювальний тест-потім після занурювальних випробувань ми перевіряємо, чи мають параметри зварного гідротрансформатора відповідні значення. Навіть невелика помилка може призвести до несправності, а в подальшому-до серйозної несправності. Тому ми вважаємо за краще переконатися, що даний перетворювач має правильні параметри після складання.

динамічне балансування - останнім елементом процесу регенерації є динамічне балансування перетворювача. Це необхідно для виявлення будь-яких нетримань, які можуть призвести до вібрації під час роботи. Тому, якщо гідрокінетична муфта не проходить цей тест, вона не надсилається клієнту.

замовлення відновленої частини під зворотний депозит (депозит повертається на банківський рахунок після відправки назад і перевірки)
Докладніше
СтанВідновлений
ЯкістьО-оригінал з логотипом виробника автомобіля (OE)
Номер каталогу456457
ВиробникInny (1)
Write Your Own Review
Ви залишаєте відгук на:456457 - Гідротрансформатор MERCEDES C-Class (W205)